FAVORITSKORNA

 

COLUMBINE SMILLE


WILD AT HEART

Om bara 2 dagar åker jag och några polare till Summerburst i Göteborg, helt otroligt vad tiden går! Iaf så har jag de senaste dagarna laddat upp med house-musik, för att tagga till samt lära känna de som kommer spela lite bättre. Men det kan bli för mycket house för mig, och då är det så skönt att bryta av med lite lugnare musik - som denna helsköning, ny favorit.

Wild at heart - Darling


SWEATSHIRT

Heej bloggen!! Jag har varit så borta från bloggvärlden på senaste, vilket faktist varit skönt. Men det är kul att vara tillbaka :) Nu har jag plöjt igenom ett par av favoritbloggarna; hittade en najsig bild på Knightcat jag ville share:a. Om det är något som min garderob kan tänkas behöva så är det nog tröjor/koftor. Har väl ungefär 3 stycken som jag änvänder..

knightcat

 

UPDATE: Problem löst, behövde enbart gå igenom familjens garderober. Bästa lösningen - hittar mycket hellre något gammalt i mammas antika samling än något nytt på H&M


TJENIS

Tänkte bara slänga in här att uppisen den närmasta dagarna kommer suga. Dels för att jag jobbar nu, men mest för att varje minut på min fritid kommer gå till att förbereda kursavslutningen jag har på lördag. I princip. Så folk, vi ses därefter :)

COMBO

 

Jag kommer tyvärr inte ihåg vart den här bilden kommer ifrån, men jag måste poängtera hur mycket jag tycker om den här kombinationen; sockersöt klänning med camouflagejacka i herrmodell. Kontraster är ju bäst


BIRDSONG

weheartit

 

Värt att kolla in: just nu går en serie i två delar på svt (även på svt play) som heter Birdsong. Den innehåller ett favoritelement; jag har förklarat det många gånger tidigare - jag älskar filmer (nu: serier) som kan hoppa från ren lycka ena sekunden till missär den andra. Och jag blir så kär i scenografin, och tidsåldern som filmen utspelar sig i (1910-tal). Jag har bara sett första avsnittet (andra kommer imorgon) men tror nog att även det programmet kommer vara riktigt bra. Can't wait.

 

(Oj så många paranteser det blev)


PLATÅ

från H&M

 

Har lekt lite i picasa, men inser att orginalbilden nog vore finare... I alla fall - ni ser nu mina nya skor! Ser inte ut att vara allt i världen, tyckte jag inte i butiken heller, men så fort jag provade dom var det kärlek. Dom är sån där grej som man inte till vill ta av sig. Jag springer liksom ut var femte minut här hemma - antingen med soporna, för att se om posten kommit, för att känna på vädret, njuta av vårblommorna. Finner konstant ursäkter för att sätta på mig dom. För att dom är inte världens bästa gå-skor, så jag har inte haft på mig dom nere på stan än eller så (när man kan behöva skor). Men ändå - nya favvisar.


STYLE FILES

En till grej bara - Caroline från Carolines mode och stockholm streetsyle har nu gjort ett samlingsinlägg med favoriter från sina egna bilder! Jag är ett stort fan av samlingsinlägg, man kan finna så mycket fint på bara en minut. Värt att kolla in - gör det här.

 

några egna favoriter


SOMMARFLING

Tjenixen! Det är ju ganska fräscht väder ute asså, så det här får bli ett snabbt inlägg. Lol
Imorse tog jag en tidig träning, jag har hunnit plugga lite men utöver det kommer dagen ägnas åt HockeyVM! Slovakien har redan skrällat. Anyways... Jag vill visa min nya topp! Invigdes i tisdags på ett par kompisars skiva (klädde tyvärr inte ut mig).

Från weekday


Är en magtröja, och funkar finfint till byxor med hög midja. Ganska transparent, och helvit i fägen. Kärlek!

INSPO

 

knightcat


AUSTRALIAN PT2

Och juuuust det - har ju lite fler bilder från Australiens modevecka att posta!

 

 

 

 

 

style.com


RETRO GLAMOUR

Gick in på Oracle fox, fann några fina bilder, blev föga förvånad när jag läste att det var H&Ms egna. Sweet.

 

 

 


hm.com


Kläderna har väl inte den dä wow-faktorn man söker, men bilderna är i mina ögon för fina!

SOMMARKÄNSLOR

Jag var ju bara borta en vecka och jobbade, men det hade lika väl kunnat vara en månad. Känns som att det blivit sommar ute, allt är så grönt. Fick sommarlovskänslor idag när jag cyklade genom staden.
Det känns som att tiden går så fort... så man får se till att ta vara på varje dag! Idag har jag till exempel avnjutit fazer jordgubbschoklad (mums, lol). Hehe, sommarkänslor som sagt.

bild från förra året


GULDRING

Gud vad förra inlägget blev flummigt. I alla fall, här har jag något som skulle kunna pimpa upp mitt hår.


Gina Tricot 29:-

 

En några centimeter bred plastring i guld att fästa runt tofsen. Har länge tänkt köpa en satsigare från H&M, men den finns ju aldrig inne. Så jag hoppas den här blir bra ist! :)


VI BEHÖVER SNACKA HÅR

Har en skön håla nu, hänger framför datorn med Lets do it again på repeat. Så fiiint

Jag är för dålig när det kommer till frisyrer. Eller hår över huvud taget. De enda produkter jag kör på är schampo och balsam, vilket får mig och tänka på hur mycket potential mitt hår möjligtvis har om jag faktist la ner lite tid på det. Har ni några tips på bra hårvårdsprodukter så klottra ner det i kommentarsfältet tack!
När jag jobbar på cafét ska jag ha det uppsatt, och jag har alltid det i en vanlig tofs; lite tråkigt va. Här är finfin inspo som jag borde apa efter.

 

 

 

 

Lefashion, angelica blick och .......


ZARA


 

 

 

 

zara.com och knightcat


Mycket fint att titta på!

HEYGIA

 

 

 

 

 

http://heygia.freshnet.se/

 

En favorit, hon har så grym stil och en massa fina bilder. Värd blogg.

TILL HÖSTEN

 

 

angelica blick



Aaaah, vill ju ha nu!

TRUMMA TRUMMA


Älskar liksom hur tröjan knyts runt höften





style.com

Jag har många fler bilder på datorn hemma, bilder från style.com visandes street style från Australiens modevecka, och bara några få här och nu. Men tar och visar dom här nu, så kommer en påfyllning nästa vecka!
Vilketsom, jag tycker mig tyda ett speciellt drag på dessa bilder (australienskt mode liksom) - ungdomliga och somriga versioner av senaste modet. Stark inspiration

THE MET

Ytterligare bilder från The Metropolitan Museum's Costume Institute Gala. Helt underbart, för alla verkar klä upp sig lite mer än vad de brukar.


style.com



BLONDE

Även om min idoldyrkan till tvillingarna Olsen inte är lika stor idag som den varit tidigare, uppskattar jag fortfarande när det släpps nya bilder av dom. Inspirerar alltid på något sätt, och håller länge.

 

olsen anonymous


CAMEL TOE

 

Stockholm streetstyle


Jag kan inte ta dom där skorna, men i övrigt gillar jag verkligen det här. Skulle def köpa kappan om jag fann den i butik, och älskar kombon av magtröja till hög pennkjol. Det som gör den här bilden speciell, för min del, är att hon lyckas göra en pennkjol och kappa till rockigt.

SOMMARSYMFONI


FRÅN CATWALK TILL VARDAG



angelica blick

Jag älskar det här. När jag ser toppen tänker jag direkt catwalk - superfin på en bild på style.com, men som inte skulle funka till vardags. Men nog kan man allt ha fel! Fint stylat också :)

JAG VILL UT IKVÄLL

 

Den här bilden har jag redan postat på min tumblr, men jag tycker att det är en så perfekt bild så den får hamna här också!


WHITNEY PORT FOR BIKBOK

Nu på onsdag (?) släpps Whitneys nästa kollektion för Bikbok - och efter att ha sett The Hills känns det ju som att sommarkläder borde vara hennes grej (förra, och inte så starka, var väl mer höst/vinter). Men av vad jag sätt hittills kan jag inte säga att jag är så övertygad - antar att det finns fler bitar av kollektionen än vad som visats hittills här. Vad jag kan säga i alla fall är att jag tycker att hennes egna stil är mycket intressantare än hennes kollektioner för BikBok.

 

 

Och en, helt betydelselös, sak jag kom och tänka på var att dessa bilder ser ut att ha samma scensättning som H&M Conscious Collection våren 2011 hade (en av mina personliga favoriter)


STUDENT 2012

Om jag tog studenten iår, och fick drömma lite, skulle jag nog vilja göra det i den här:

 

style.com

 

Jag vet inte vad det är med mig och fjädrar. Jag har nog aldrig ägt något sådant i klädväg. Men jag fascineras av 20-talsglamouren; fjädrar, pärlor, tunna tyger... Men som sagt, jag vet inte varför.


NELLY MAG

Jag har precis upptäckt att man kan läsa Nelly Magazine på nellys hemsida - något jag helt missat tidigare. Okej, kanske inte världens grej, men jag uppskattar alltid att titta på lite inspirationsbilder :) Här är några favoriter;

Tror detta var mestadels kläder från Nelly Trend, som kommer komma in snart

 

Fastnade helt för Louis Vuittons fjäderklänningar

 

Och självfallet även en del photo shoots!

 

Ett litet tips till tråkdagar, som när man ligger hemma sjuk heh.


VICTORIA TÖRNEGREN

Victoria Törnegren

 

Jag vet inte varför, men jag har aldrig föjlt hennes blogg - trots att jag vetat att hon har en inspirerande vardagsstil. Av vad jag har sett bland dom senaste inläggen finns det mycket tips till budgetköp, och det gillar jag ju (som toppen ovan från Gina Tricot).

Nu har hon iaf en till follower på Bloglovin.


EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

 

Heartshaker

 

Pasteller, mönster, sommarkort klänning, stor jeansjacka, feta brillor, ryggsäck, festivalband, mycket smycken, redbull, stökigt hår, OCH solbrun hy. Ibland kan man uppskatta väldigt mycket mer av en bild än vad man gör vid första anblick.


VITT IGEN

 

Här är de tidigare nämnda jeansen. Trivs mycket bra i dom, samtidigt som vetskapen om att dom är vita gör mig vettskrämd, och får mig att ta av dom. Jag behöver vänja mig


WANTED

Style trove via Lefashion

 

Jag vet inte om det är ett par byxor eller en kjol, oavsett vill jag äga plagget. Otroligt snyggt och bekvämt, skulle jag tro.


NICE TO NICE TO KNOW YA LETS DO IT AGAIN

 

Låt som jag hörde i höstas/vintras, men valde att spara, för att bli en av årets bästa sommarlåtar;

Lets do it again - J Boog

RSS 2.0