VÅRNYTT

Vårkataloger har börjat ramla ner i brevlådan nu! Men konstigt nog känner jag mig inte så taggad på vårmodet, känner mig lite off heh. Men några favoriter finns det;Jackan är i mockaimitation - känns lockande, det är något jag varit sugen på ett tag, dessutom gillar jag färgen :)
Paljettprydd kofta - vardagssnyggt!
Klänningen och skorna är det lite surprise att jag ens gillar dem! Har inte gillat marint mode speciellt mycket eller den typen av skor tidigare, men plötsligt känner jag mig väldigt sugen.. lite konstigt men sant!
Iaf så blir det ingen beställning nu, det får bli senare när våren faktist är nära! :)

A NEW TEENär jag skulle köpa julklappar, sista dagarna innan jul, var det mycket lättare att hitta saker till mig själv än till andra, såklart! I alla fall så hittade jag denna på T-shirt under mitt letande - på Stadium, och billig var den också! :)
Den får mig att längta lite till sommaren när man kan gå ute utan jacka. Brukar alltid vara så; att kläder får mig att längta till andra årstider hah!

KATE BOSWORTH


Bild från knightcat

Jag gillar hur Kate mixar den vardagliga tröjan med de stora örhängena! Det är snyggt med stilmixning. Dessutom är både tröjan och örhängena väldigt fina! :)

VL

Underbar bild! Och jag gillar verkligen detaljen på skjortan, det långa bandet!
Tjejens blogg, som hon driver med sin syster om jag inte har helt fel, är också ganska underbar, kolla in den här!


FAST CAR

Hello! Hoppas ni har haft ett gott nytt jul! Min jul var iaf väldigt nice, fast jag saknade den riktiga julkänslan, som man hade när man var mindre! :)
Jag skulle kunna visa några av mina presenter, men jag har inte tagit några bilder, så därför kommer en bra låt istället.. heh. En låt som jag hört flera gånger men börjat gilla mycket först nu! Låten är lite som en historia som bersättas, man kan liksom se en musikvideo/film formas i huvudet - sånna låtar gillar jag! :)


ATONEMENTKan ha bloggat om den här filmen förut, men jag kan säga det igen. Det är inte världens bästa film, men den är snygg, värd att se!


VL

Sorry för sämsta uppdateringen, har haft mycket skola bla ;)

Till Veckans lookbook! På senaste har jag blivit allt mer sugen på en snygg jumpsuit :) Och så såg jag denna - den skulle vara perfekt!


BÄST

Kings of Leon kommer till Peace & Love 2011. Det kommer bli epic!


DUBBELT UPPNelly, H&M, Weekday, Topshop


VL

Jag är supersugen på tjejens tröja! + snyggt ritat

 

Den där klänningen/jumpsuiten!!!


(Sorry för dålig uppis, det är mycket nu i skolan)

NASTY GAL

Jag har sett på flera bloggar snygga kläder från nasty gal utan att ha gått in på deras hemsida. Nu har jag äntligen gjort det. Riktigt fina grejer! Här är några härliga klänningar :)


BÄST MUSIK JUST NU


RSS 2.0