VL // YUKI L

source
source
source

VINTERLAND

Bild från förra året, utanför Rosendals matsal

 

Det bara snöar, och mycket! Och jag kan inte annat än älska det. Känns som att man är fem igen, och vill springa ut och åka pulka. Nu på en gång


DIAMONDS

Blir ju bara lite sugen på diamantnaglar när jag ser den här bilden!Bild från LeFashion//Jill Sanders Spring 2011

LUST FOR LIFE

En bild från en blogg jag precis börjat följa! Underbar bild säger jag bara! Kolla in bloggen här!

VL

Ojoj, det har blivit många nya lookbook-favoriter på senaste! Svårt val att välja bilder hit, men ett återkommande tema på favoriterna är storkoftan tillsammans med en kjol. Kan bero på att jag saknar att kunna gå i bara ben, men ändå välkomnar vintern? :p Iaf, här är några sådana looks!


MONKI

Jag fattar inte varför jag inte shoppar mer på monki. Varje gång jag går in på deras hemsida hittar jag minst fem saker jag vill ha, kind of. Här är favoriterna just nu!

Pris: 300, 150, 350, 150:-

 

300, 250, 300, 150, 250, 300:-

Aaah!


VOUGE CHINA
Bilderna är från kinesiska Vouge, via LeFashion. Jag fastnar sällan såhär mycket för en photoshoot kan jag säga! Kolla in fler här!

VL

Några av de senaste favoriterna;


Inte nog med att tröjan verkar hur skön som helst, så matchas den otroligt bra med tightsen!


Har länge letat efter något snyggt i sammet, men aldrig hittat det rätta. Den här var riktigt fin, materialet och färgen passar bra ihop!


Skulle nog säga att den här bilden sammanfattar några av höstens trender. Hatten, vinrött, knästrumpor, pälskragen, snörade skor och fårskinn. Och ringen, med korset! Hon har verkligen fått in allt i ett ;)

MTWTF SS WEEKDAY

Basic-klänningar från MTWTF SS WEEKDAY. Skulle gärna få hoppa in i min garderob nu på en gång. Djup rygg är något jag letat efter läänge! Hittas här!

Update: Vet tyvärr inte vad dom kostar, förhoppningsvis går dom att hitta i butik! :)


MILEY CYRUS

Jag skulle inte kalla mig själv insatt gällande Miley Cyrus stil, men har hon inte gjort en uppryckning på sistone? Det var iaf vad jag tänkte när jag såg den här bilden. Dessutom gillar jag hennes nya, kortare frisyr!


PIC

Source

VL // CHRISTING C
se fler av hennes outfits här!

YOU GON' GET SOMENyligen släpptes efterlängtade låtar av Lykke Li! Om ni vill ha hennes singel Get some finns den att hämta här!
Eller lyssna här:

FASHIONTOAST


Love it

EN VIT VINTER

Catolines mode

Elin Kling

Lookbook.nu


WANTED

Byxor i 100% siden från Acne - fatta hur sköna dom måste vara, dessutom är dom ju snygga! Finns att hitta på Bubbleroom.se för 1495:-. Inte lika skönt pris dock ;)


VLHar ingen aning om vad jag ska klä ut mig till på en kommande Halloweenfest.
Vill gärna hitta en lika perfekt mask som på bilden! :)

BLACK N BLUERSS 2.0