SWEET DISPOSITION

Tidigare idag satt jag ute i solen med en bok och p3 i hörlurarna. Och då kom plötsligt en speciel låt! En låt som är med i en av mina favoriter, filmen 500 days of summer! Varje gång jag sett filmen och låten har spelats har jag tänkt att jag måste ta reda på vad den heter! Och nu, tack vare p3, vet jag; Sweet disposition av The temper trap. Otroligt underbar låt!

Inbäddningen fungerat inte av någon anledning, men kolla in den på youtube här!


textutdrag från låten, bild från weheartit


FLEET FOXESHar ni hört talas om Fleet foxes? Dom är numer en av mina favoriter! Dessutom kommer dom, liksom Wiz Khalifa i inlägget nedan, till WayOutWest! Fast jag ska inte själv åka ;)
Just den här låten är kanske lite sorglig om man lyssnar på texten, men på något sätt får den mig ändå alltid att le! :)

QUOTES // WIZ KHALIFA


LAREDOUTE HÖST(se större bild här)
Förälskad i den här outfiten!


MODENYTT

Såg precis i en intervju att Elin Kling kommer ha en egen klädlinje, se intervjun här!
_

SILVER

 

Lyckades inte ta någon bra bild, men vill ändå visa mitt nya linne! Kommer från Weekday och är lite silvrigt/metallic! Så mycket finare i verkligheten kan jag också nämna! 
Hejsvejs


MER WEHEARTIT

PÅ ÖNSKELISTAN

På önkelistan just nu:Skjorta Asos, shorts topshop och skor Laredoute


PONCHO

Ojoj, här har det inte varit mycket action! Men på sommaren får det bli så, jag kommer ur mina tidigare rutiner och gör sånt jag känner för i stunden. Livet leker alltså! ;)
Skrev ju förut att jag kanske skulle visa mina andra reafynd! Här kommer ett; en poncho! Trodde inte dagen skulle komma då jag faktist skulle klä mig i poncho! Men måste säga att jag verkligen tycker om den, och den passar finfint till sommarkvällar! Riktigt mysig.
Från H&M, skorna från Monki

RSS 2.0