RANDOM INSPIRATION


 

1. Celine  2. Oracle fox  3. Angelica Blick  4. Oracle fox  5. Carolines mode


DARIAfrom Little plastic horses


PEONIES

Pioner. En klar sommarfavorit, och så luktar dom gott. Now you know.


FINALLY

Jag bloggade om dom förra sommaren kommer jag ihåg. Nu har jag äntligen köpt dom. Jag snackar om oxfords, eller kalla dom vad du vill! Hittade dom på Monkis rea, för bara hundralappen! Supersweet. Köpte även ett par andra grejer, visar kanske någon annan gång :)


Monki 100:-

SNYGGASTE FRIPPAN

Om det var någon jag skulle vilja byta frisyr med skulle det nog vara Emma Elwin (ems edge)! Tycker den är så grymt cool. Kolla in hennes blogg här!


BLÅTT RÖTT OCH VITT

Från Tiny Lights

Det är något jag verkligen gillar med den här bilden, kan bara inte sätta ordet på det..

PHOTOSJakandjil

WANTEDS


Klänning och Väska TopShop
Hatt och Ring Asos
Skor Nina Z

PLAIN JANE // LOUISE ROE

Har ni sett Plain Jane som går på MTV? En av mina favoriter faktist! Det går ut på att Louise (som varit med i The City) omvandlar en 'Plain Jane' till någon med stil och självförtroende. Det är som Askungen och the fairy godmother fast på riktigt (väcker barnet inom mig haha)! Om inte annat kan man kolla för att checka in Louises stil, väldigt fin!

STUDENTEN

Jag har väl inte riktigt förstått att jag tagit studenten. Man har hört alla säga att det är nu ens liv verkligen tar fart, att vad som helst kan hända. Komiskt nog var det exakt vad jag kände igår, då jag och Amra åkte till Stockholm och tog oss ut till Dalarö; man kan i princip resa när man vill och var man vill, det finns egentligen inga gränser. Haha, och då åkte vi bara till Stockholm, men det var verkligen vad jag kände!
Jag är väldigt taggad på framtiden, och nyfiken på allt den har att erbjuda, samtidigt som det är läskigt eftersom man inte vet vad man har att vänta sig. Det här var inget jag riktigt kände just på studentdagen; jag var bara glad för att det var en rolig dag utan att inse vad den faktist innebar. Det är först nu efteråt jag börjar inse alltmer, fast det har bara gått några dagar så jag har nog mycket kvar att inse och upptäcka! Det har tidigare känts som ett slut med studenten - men jag tror nog att mycket också kommer börja nu! :)
Jag svamlar, så jag tror jag bara tar och lägger upp lite bilder nu! Tog inte så många själv, men här är några! :)

Efter utspringet!

 

Studentlunchen i skolan, rolig och fylld med förväntan! Det var först här jag insåg att detta faktist var min student, kändes väldigt overkligt.

 

Det här är nog vad jag kommer sakna mest, att träffa kompisarna varje dag. Jag har haft väldigt roligt med dem under våra tre år! Och många till ska det bli hoppas jag!


BRILLOR

 

 

 

 

(weheartit)


PRETTY PRETTY

Jag har tagit studenten!! Får bli ett inlägg om det senare, nu vill jag visa denna fina bild jag precis hittade på weheartit! Kan säga att jag just nu är inne i en klänningsperiod, vill bara ha på mig klänning! Lite konstigt, har alltid föredragit kjol!


RSS 2.0