FLOWStockholm streetstyle, weheartit, oracle fox


OYSTER MAGAZINE VIA ORACLE FOX

Oracle fox


Dom här bilderna får mig att bara vilja springa iväg till frisören, klippa det kort!! För övrigt gillar jag även kläderna och stylingen, mycket!

RIHANNA

 

När jag ändå är inne på henne; här är ett par fina bilder från weheartit (länkar i bilderna)


YELLOW DIAMONDS IN THE LIGHT

 

Det jag finner bäst med den här låten, Rihanna - We found love, är inte att det en riktigt bra låt (för det är den, och grym att dansa till) utan videon! Kan inte rikitigt sätta ord på det mer än att jag tycker att videon är underbar!


INSPO

LeFashion


LÖNING

 

Från weekday, det är en sån där tröja som man inte skulle ha något emot att leva i. Väldigt skön, och fin :)


PÅ EGEN HAND

1, 2 favoriter i repris (urspungligen weheartit?) 3 Elin Kling 4 Hanna Stefansson

EFORTLESS

Stockholm Streetstyle

STEGET LÄNGRE

Stockholm Streetstyle

Stencoolt.

THE THINGS YOU WANT TO DO

Oracle fox

FUR

weheartit, igen


MODE @ WEHEARTIT


MOCKINGJAY

En annan sak jag införskaffat mig på senaste tiden är detta halsband från Topshop! Älskar det, och såg btw att det finns väldigt liknande armband på Designtorget. Lite dyrare dock!


UPPSALAS PÄRLA

Igår var jag på Ruth & Raol, en vintage- och second handbutik här i Uppsala. Är verkligen kär i den butiken. Väldigt liten till ytan, men rymmer många fina grejer! Köpte denna top igår, efter att ha kollat in den tidigare. Silvrig, och reflekterar mycket (blev lite chockad när jag först satte på mig den). Så toppen fungerar nog bättre till fest än vardag, men äh. Det går att tona ner den med en mysig kofta!

Lite dålig bild, kan försöka få en outfitbild på den snart!


ORMSKINN

Såg den här väskan på bloggen Ems Emdge, och gillade den direkt. Kollade in den idag på stan, gillade den ännu mer. Sen såg jag att kedjan var rätt så kort. Blev inget köp, men tänkte att jag ändå kunde tipsa om den! En väldigt fin väska hörrni!

Lindex, 149:-

APROPÅ INGENTING

Jag tycker att Lykke Li och Lady Gaga påminner om varandra, alltså de har ganska lika ansikten..!

Tumblr, Lykke lis fb


LARA STONE FOR VOUGE UK


Via Oracle fox.

Det här känns så 70-tal. Inte "nu gör vi en photoshoot inspirerat av 70-talet", utan snarare att det är riktiga bilder från det riktiga 70-talet.

B&W

source: vasilievablog.com

LE TRAILER


CINDERELLA

Igår var jag på topshop, och älskade deras skoutbud. Hittade bland annat dessa; påminner om skor som Disneyprinsessor burit samt Alexander Wangsskorna. Vet inte om det är något jag kommer köpa, men tycker väldigt mycket om dom!


GOOD LIFE

Jepp, skulle säga att jag är redo!

weheartit


BTW

Apropå lookbook, så kan ni alltid gå in på min lookbook-flik! Nu är det ju inte superfräsch inspiration där, men ändå en hel del fina outfits!

LOOKBOOK

Det är lite lustigt, för ett-två år sen var jag största Lookbook.nu-fanet. Nu går jag aldrig in på den sidan längre, verkligen aldrig. Det slog mig precis så jag gick in och kollade lite! Då hittade jag den här tjejen. Jag följde hennes blogg tidigare, har alltid tyckt att hon har en väldigt cool, typ streetsmart stil.


INSPIRATION

Poppy via Oracle fox.

Jag ÄLSKAR kombinationen!

I WANNA GO TO LONDON

KÄLLA: Vasilieva


DE TUMBLR

yvessaintlouise


*Tänker mig halsdukarna som stora polotröjskragar* Väldigt fint!

ELISABETH OLSEN


@

STOCKHOLM STREETSTYLE


FÖR EN FEMMA

FETT

TITTA SÅ VACKERT

Vogue Korea, via Lefashion


UPPIS

Ojojoj, nu det var länge sen jag bloggade här! När man väl tar en paus så kommer man helt enkelt av sig!
Vilketsom, tänkte skriva lite vad som har hänt medan jag har varit borta! Jag har jobbat lite, fyllt 19, fått ett annat jobb, lärt mig sticka igen haha, hunnit med lite shopping ... Det har varit bra dagar! :D

En bild som jag vill visa är en tidigare outfit. Perfekta tröjan (som är mammas gamla) och ett par nya skor, som jag ena sekunden älskar, andra nästan ogillar. Hatkärlek från DinSko.


RSS 2.0