VI HEARTAR DET
Kan kolla min weheartit-profil, där ni också hittar många fler bilder, här.


SKJORTA KAVAJ OCH RÖDA BYXOR


Det sprider sig. Whitney Port är väldigt söt däremot.

VÄLDIGT KÄR / OBEGRIPLIGT ENSAM


IMFANCY


imfancy.blogg.se


LAXROSA


carolines mode


Bikbok


style.com

Jag vet inte vad man ska kalla den här färgen, men jag har för mig att man säger laxrosa. Rosa som går lite mot persikofärgat. Hursom, jag tycker om den. Mycket!


...


Chriselle via Style Copycat


INSPIRATION


Källa


WHITE & GOLD

Hello. Jag har försökt blogga de senaste dagarna, men bloggen har strulat så det har inte blivit av. Nu vet ni det!

Idag var jag iaf i Stockholm, hade en anställningsintervju på förmiddan, gick helt ok, sen kunde jag ägna hela dan åt att hänga på stan. Vill verkligen leva snålt, men köpte ändå ett par tröjor, och jag är mycket nöjd!!


Här är en utav tröjorna. Har ett stort sug efter vitt just nu. Från BIKBOK, fick dessutom 30% eftersom det var öppningserbjudanden (ny butik)! :) Halsbandet är någon vecka gammalt, från H&M. Me gusta mucho.


BESLUTSÅNGESTDen här bilden har jag haft på min mobil sen i vintras/våras. Tycker att kombinationen men främst kappan är hemskt fin. Priset? 2000:-. Men nu är den på rea, med 60% avdraget och mamma har ett erbjudande som ger halva reapriset, som dessutom går ut idag. Jag står inför ett sista minuten-beslut. Skulle innebära 1600kr i rabatt!!! Den är otroligt fin, men jag behöver verkligen inte en till jacka, och tanken på att det är getmocka skrämmer mig lite.. så det blir nog inget köp. Aaaaah. Kommer jag ångra mig?

INSPIRATION

Stockholm Streetstyle


FAHION WEEK

Nu under modeveckorna finner jag det mycket mer underhållande med att kolla på streetstylebilder än de kollektioner som visas. Som det egentligen handlar om. Här är några favoriter så här långt!


weheartit, style.com, carolines mode


BAMBIJag veeet inte om jag har publicerat den här bilden förut..! Hursom, det här är en favorit!


LE SHOES


weheartit


DEN PERFEKT SLITNA SKINNJACKAN


Tommy Ton för style.com


COLOR MY LIFE WITH THE CHAOS OF TROUBLE


weheartit


Helt seriöst, nu när jag ser den här bilden så stänger jag av datorn och sätter mig och målar! Mitt mål är att bli såhär bra!
Så vackert.


ME GUSTA


CRAVINGS

Just nu är jag som mest sugen på ett par feta örhängen. Stora, smått glamorösa med retrofaktor. Kollade lite på stan tidigare idag, men kan väl inte säga att Uppsala alltid lever upp till förväntningarna! Men jag kollade inte allt för noggrant ;) 1 & 2 TopShop, 3-6 Asos


INSPIRATION

Lager på lager, det är intressant det! Det har ju flertalet gånger varit en trend, men det är först nu jag känner något för det; är intresserad av det. Men det är lite klurigt! (Vilket gör det hela roligare!)
Någon som däremot bemästrar det, i en viss enklare variant, är Columbine Smille;


Columbine Smille


Jag gillar hur hon låter ärmarna sticka fram under kavajen! Dessutom är ju färgerna väldigt fina, fungerar bra ihop! 


VOGUE RUSSIA
Bilder från LeFashion


DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN - VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER
Det är något med den här textraden (och den här låten) som jag verkligen tycker om. Charm kanske!


CUT OFFS

En ständig inspirationskälla är bloggen hannaojohn.com. En personlig favorit som hanna kört på ett par gånger är dessa jeansen. Avklippta längst ner, och inte överdrivet fransiga. Är riktigt sugen på att prova och klippa ett par byxor själv! Om jag gör det kan jag lägga upp resultatet här :)


29 FEBRUARI 2008


weheartit

Ashley och Mary-Kate Olsen anländer till Chanels visning under Paris Fashion Week FW 08/09. Alltså för över 3 år sen. I outfits som skulle fungera lika bra idag. Jag kan väl inte säga samma sak om mina outfits för tre år sen.. Detta är anledningen till varför de är sådana stilförebilder, åtminstone för mig. Deras outfits håller. 


SENSOMMAR

Vill bara dela av mig av denna bild, tycker verkligen om den! Färgerna och kombinationen, men främst rörelserna i tygerna. Får mig att längta efter kläder i silke!


Hittad på style scrapbook om jag inte minns fel!


ORACLE FOX


Bild från Oracle fox

Skjorta under stickat känns väldigt åtråvärt just nu för min del. Även solglasögon i genomskinlig plast. Men det får jag ta och köpa till nästa sommar, nu är jag redo för höst!!


SMARAGDFörra veckan införskaffade jag mig en ny höstjacka! Trots att jag skulle ha shoppinguppehåll...
Den kommer från Ruth & Raul - Uppsalas, i mina ögon, bästa second hand/vintage-butik. Bilder ger inte mycket så kan skriva att den är lite smaragdgrön i färgen och materialet är mocka! 

RSS 2.0