Something beautiful


The skirt

Som en förlängning på förra inlägget; här är perfekta kjolen!


Villvill ha

Nu när våren närmar sig kollar jag bara efter vår & sommarkläder ;) Och nu känner jag att det inte kommer bli en riktig sommar utan en puffkjol!

Jag vill ha en kjol i nelly-modellen eller H&M-modellen fast med annat mönster/färg. Så mitt letande fortsätter!


29-03-10

Hallu!
Vad har hänt idag då? Dels lite planerande inför den kommande sommaren, och än så länge ser det lovande ut! Men inget är spikat än. Och så hade vi för en gångs skull en rolig svenska/engelska-lektion; jag kan säga att det kommer bli en awesome redovisning på torsdag! Jag kommer nog återkomma med bilder :)

En av sommarplanerna är eventuellt en tur till Liseberg. Vore jättekul eftersom jag aldrig varit där, och man har ju hört bra saker om stället ;)

Ser det inte helt awesome ut?! :D

Possibility

Idag har jag pluggat lite, tyvärr, men det var ganska chill ändå. Lyssnade nämligen samtidigt på Lykke Li :) Älskar hennes musik!


The Daily

 

Skor, jeans & transparent topp H&M, Kavaj Ellos


Mymymy

Det är lördag så här kommer lite skön partymusik! Låten är underbar ;)


Våffeldagen

Det blev inga våfflor för mig idag :( Får kanske ta igen det imorgon!
Allt känns så underbart just nu, älskar man inte dom stunderna? :) Anledning? Egentligen inget speciellt. Har precis skrivit lite spanska, så nu sitter jag och chillaxar =) Lyssnar på musik - bla Donkeyboy med Ambitions. Får alltid ett lyckorus genom hela kroppen när jag hör den låten. Fortfarande.
God natt people!


Dagens fundering

Som jag bloggat om tidigare nån gång är jag på jakt efter ett snyggt stort halsband. Har fortfarande inte hittat något, men jag har kollat runt lite iaf! Dessa två skulle jag faktiskt kunna tänka mig köpa, även om dom inte är exakt som det halsband jag drömt om ;) We'll see!


New shit

Jag var inne på H&M en stund idag efter skolan, och kom hem med dessa.

 

H&M 99:-

De är helt basic men jag fullkomligt älskar dom. Kommer bli given favorit i vår, och sommar.

Lookbook

LOOKBOOK.nu:



Det är något underbart med den här bilden

En gårdagens

Hann inte lägga upp detta igår så här kommer gårdagens outfit + detaljer.

Skjorta - gammal, Jeans - Bikbok, linne - Ellos, Ring - JC, Skor - Stadium


90210

NU är matteprovet skrivet! Känns underbart att ha det ur mitt liv. Slutade tidigt, så jag hann se Beverly Hills (typ tv4+ kl.1-2) som är en av mina absoluta favoritserier! Jag gillar serien för att den får mig att tänka på sommaren (dom har ju konstant sommar där + jag kollade en del på det förra sommaren). Men det bästa är kläderna, som ibland är konstiga, ibland snygga men alltid inspiration, det är intressant!

 

Bilder från google :p

Back on track

Sorry för dålig uppdatering! Men jag har fullt upp i skolan just nu :(

Iaf! Istället för plusgrader är det nu typ 15 cm snö, vilket suger. Hade precis vant mig med skinnjackan och sneakers! Jag får drömma mig bort lite istället, och den här bilden hjälper lite :)

Bilden är från Valborg förra året, längtar till årets! Det brukar vara ganska varmt då ;) Och sen så brukar man ju också ha ganska kul den dan också!

 

Hörs imorn, nu blir det dating med matteboken!



Rock killed the disco

Hello people!
Solen skiner, nästan 10 plus och snön smälter. Lycka. Så jag gick ut, tog lite bilder i solljuset.

Jag har inte riktigt kommit in i bloggandet än, så jag fick ett tips om att jag kunde göra lite olika kategorier! Mindbreaking; jag vet :p Men iaf - nu börjar jag kategorin Dagens, och jag mjukstartar med en enkel sådan ;)

Några andra roliga kategoritips? Vad behövs mer i bloggar därute? Uppskattar tips!

Tee från JC herr, shorts från H&M (99kr!!), brillor från Gina och ballerina från H&M.


Dear John

En av mina absoluta favoritfilmer är The Notebook, som är baserad på boken med samma namn av Nicholas Sparks. Om du inte har sett den borde du! Nu har en av hans andra böcker blivit film, nämligen Dear John. Jag hoppas verkligen att den är bra, men att den toppar the notebook är inget jag kan förvänta mig ;)
Den har redan haft premiär i USA, det var denna film som slog ner Avatar från förstaplatsen (efter 7 veckor!). Iaf så kommer den till Sverige den 7 maj.
Trailern syns här nedan!

 

Det skadar ju inte heller att Channing Tatum är med!


19-03-2010

Det är fredag gott folk och jag njuter! En annan bra grej är att det har varit flera plusgrader idag och jag cyklade till skolan idag. Fick riktiga vårkänslor :)
I skolan fick vi reda på att ett par busiga ungdomar från Storbritannien kommer hit till Uppsala för att bo med en värdfamilj. Allt filmas av BBC, som sedan visas på tv, och dom kommer bland annat till vår skola Rosendal och filmar! Det leder till frågan är det dags att shoppa? Just in case liksom?
(Jag driver kanske lite :p )

Jag bjuder på en liten vårbild, från förra året



Whitney Port



Jag älskar den här bilden för att:
1. Människan har underbart hår
2. Det är en solig bild (vår eller sommar = <3)
3. Staketet är fint
4. Hon ler
Det är helt enkelt en allmänt mysig bild!


New

Igår var jag en snabbis på stan och jag köpte ett nagellack. Jag är en sucker för nagellack och jag har en känsla att den här färgen kan bli min nya favorit, speciellt nu när våren är påväg =)
(Sorry för en sugig bild)


39:50 H&M


S/S INSPIRATION 2010

Idag låg det en H&M-katalog i brevlådan, lika kul varje gång =) Efter att ha bläddrat i den har jag bestämt att det är dax att beställa lite grejer, måste bara prata med mamma!

 

Allt är så billigt också! Så nu ska jag bara bestämma färg på skjortan, sen blir det nog en beställning :) (fast kanske inte allt på bilden ovan)


Gråskala

Kjol Monki, Kavaj Ellos, Halsband Ur&Penn presentpåse, Armband från Alma!


Repeat



Shakira - Gypsy

Wanted nr.2

Heh, här kommer ett tillägg på förra inlägget skulle man kunna säga.

Var inne på BikBok i max 2 sekunder i fredags men hann ändå se att dom har fina grejer, så jag kollade deras hemsida. Kanske inte det bästa jag gjort, eftersom jag förälskade mig i den här tröjan! Kanske inte låter så hemskt, utan problemet är att pengarna inte finns! Hatar att det blir såhär varje vår, undrar varför hehe

BikBok 299:-


Wanted

Det snyggaste armbandet som finns att köpa just nu!

Från ellos, 99:-


Give me love

Hej!

Igår kollade jag dårå på melodifestivalen. Inget illa mot Anna, men jag blev besviken. På dagen visste jag inte vem jag skulle rösta på men efter att ha kollat på alla fanns det bara en vinnare för mig; Eric Saade. Han hade en bra låt hela vägen igenom och det var mest underhållning i hans nummer.
Men jag deppar inte för jag älskar att Björn Gustavsson gjorde comeback! Som jag har saknat honom! :D (För visst var det väl han i Salem al Fakirs nummer?)


Disco

Igår var jag och discobowlade med polare från klassen och det var otroligt kul! Vi måste göra det oftare asså. Stämningen var på topp, musiken var sådär lagom bra och jag lyckades få en strike = lyckad kväll.
Lite synd bara att alla inte kunde komma :/ men vi ska nog hitta på något annat roligt snart ;)


In action!


Leighton Meester

När jag var på affären kollade jag bland annat på tidigarna. Upptäckte att Leighton Meester var på 4 olika framsidor, nedan syns tre. Hörde jag populär tjej? Hon är ingen idol för mig, men jag gillar henne ;)

Bilden till vänster är min personliga favoritoutfit som hon haft i Gossip Girl. Nära perfektionism! (skorna kunde varit bättre heh)

 

 



13-03-2010

Tjenare!
Nu har jag mixtrat lite med bloggdesignen, fixat profilbild och ändrat texten på headern, men det är fortfarande mycket kvar att göra! ;)


Nu ska jag åka iväg till Willys och köpa snacks för kvällen! Jag ska kolla på Melodifestivalen och trots att jag kollat den ganska många år nu så tror jag aldrig att jag varit så taggad! Många bra :)

Jag återkommer senare med bilder från gårdagens bowling =)

See ya

Lookbook

Jag följer dagligen lookbook, älskar det! Och ibland dyker små guldklimpar upp, dom behöver inte vara komplicerade utan enkla bilder blir ibland de bästa :)

Här nedan är en utav dom. En beige kavaj ligger högt upp på vill-ha listan just nu ;)
Tänk sommar - en blommig klänning, bara ben och en maffig klocka - kan det bli bättre?

LOOKBOOK.nu:


THE SAGA




Karolina tipsade idag om att Eclipse trailern har kommit! Jag vet inte om den här är officiell, men det är nytt material iaf! Underbart :D
Gissa om jag längtar tills den kommer på bio!

Är du trött på att vara lantis? Kom till Atlantis

Var bar tvungen att skriva den rubriken!
Idag avslutade vi ett projekt i skolan - vi skulle ordna upp en stad och göra den hållbar. Jag jobbade för Atlantis :)
Efter tre dagars arbete känns det nu sjukt skönt att det är över! Men det var faktist ganska kul.
Nu är det bara att plugga kemi till provet imorgon, och sen blir det bowling på kvällen - längtar!!

 


True Blood



Ni missar väl inte True Blood ikväll? En utav mina favoriter! Jag måste förresten läsa böckerna, hoppas dom är riktigt bra!

Alexander Wang spring 09



Jag satt och lekte lite med skolans Paint, lite nyare - lite bättre, och måste säga att det är lite svårt, känns ovant! Men det är bra :)

På bilden syns iaf Alexander Wangs vårkollektion från förra året, men jag älskar den fortfarande! Färgerna är underbara och kläderna känns klockrena. Lovely


Spring feelings

Gammal bild på vårjacka från Ellos

Idag har det nästan varit vår ju! 5 plus och snö som smälter, underbart. Så nu ber jag till vädergudarna att det blir ännu varmare, vill kunna använda vårkläder omedelbart! :D

Owl city


Hela helgen har det varit sightseeing för fågelskådare i vårt kvarter där jag bor! Vi har haft flera ugglor här och jag måste säga att jag har aldrig sett så många fotografer!
Själv tycker jag att ugglorna ser lite läskiga ut, men smycken med ugglor är ganska snyggt ;)

Simple


Så här vill jag se ut i vår! Enkel fläta, snygga axlar och the necklace. Har bara inte hittat det än..

om bloggen

Hej!
Har just nu ingen aning hur den här bloggen kommer bli. Om jag ska skriva om mycket personligt, om det blir en modeblogg etc. Vi får helt enkelt se hur det blir! Jag vet iaf att jag ska försöka vara duktig på att uppdatera men kan ju inte säga att det börjat så bra :P

Det jag tänkte skriva iaf var att jag har sjukt mycket plugg som behöver göras den här helgen, så jag kanske inte uppdaterar så värst.

Sen måste verkligen designen fixas!

Vi hörs :)

Välkomna!

Nu har jag startat blogg! :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0