WHITE LACE

Den undre klänningen finns nu för halva priset på Nellys rea. Väldigt sugen på att köpa, men borde inte..


NYTT

Förra månaden skrev jag ett inlägg om min hetsiga jakt efter ett par örhängen. Nu har jag hittat ett par! Dom är mörkt lila (fanns även i andra färger) och från H&M.


ELSA SYLVANWeheartit, nymag.com

Hur kan jag ha missat att den här modellen är svenska? En av mina favoriter!


RUBIN


TopShop


Igår var jag i Stockholm, och på Topshop. Trots avsaknad av shoppinghumör hittade jag en väldigt, väldigt fin ring. Den fick mig att känna mig tjusig, trots regnrufsigt hår. Men det blev inget köp, då den inte fanns i rätt storlek. Men nu kan jag inte släppa den...

KING


Vintage everydayHoppbildens födelse? Cheerleader från 1966-67

TIPS!


Gillar ni tidningen STYLEBY? (Personligen är det en av mina favoriter!) För just nu kan man genom att handla på Nelly.com få 3 nummer för 29:-. Som hittat!

COLUMBINE SMILLEVINTAGE EVERYDAY

 


 

Hittade bloggen vintage everyday när jag kollade runt lite på bloglovin'. Där fanns det massor av gamla bilder, till exempel från Paris och England. Jag är vanligtvis inte något fan av historia, men när man får se väldigt gamla bilder och målningar från svunna tider ... känns det så äkta. Vilket det också var. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, mer än att jag tycker att det är otroligt coolt att se sånna här bilder!


VOGUE CHINA


DIFFUST


Jag kan nog argumentera för att den här webbkameran är bland den sämsta i Sverige. Men jag klagar inte :)
Här kommer iaf en detaljbild på dagens!


I COULDN'T HELP BUT WONDER...Sex and the city är nog min favoritserie! Vissa avsnitt har jag sett flera gånger, lika kul varje gång! Innehåller allt; kläder, skor, fester, killar, lyx, minnesvärda citat, vänskap. Allt egentligen!
Vardagskvällar på tv3, 23.00!


LEIGHTON MEESTERSource

Det är något väldigt uppfriskande med att se kändisar utan smink, naturliga vackra.


WANTED


Weekday

Jag var inne på Weekday i måndags, och hittade den här fina! Helt underbar färg. Lite svag färg här däremot, i verkligheten är den mer rosa/violett. Blev inget köp, men det kanske det blir. Är sugen iaf!


DAGENSKappa: Cubus
Halsband: Gammal present
Tröja: Mammas gamla

Jag har nog inte visat min kappa som jag planerar att ha i vinter! Köpte den lite på impuls aug/sep nån gång, men jag är glad att jag gjorde det!


UPPSALA


COVER DENMARK


via LeFashion


STOCKHOLM STREETSTYLE


HATT


weheartit


QUILTAD


Source

Vardagsinspiration.

Just nu är jag lite frustrerad. För jag har för mig att jag har haft en sån där rutig jacka fast svart och utan armbågslappar. Jag tror jag fick en för flera år sen. Men jag vet inte, och jag kan inte hitta någon här hemma heller.. hmmm. 


PRADA


Style.com


BIKBOK BY WHITNEY PORTKollektionen kom ut idag! Finns en del söta plagg, men som helhet känner jag inte direkt någon wow-faktor.. Och jag inser att inlägget några steg ner inte borde heta 'Skjorta kavaj och röda byxor' - skjortan är ju egentligen en topp. Är nog också min favorit från kollektionen!

UPPIS

Hej! Nu har jag inte bloggat på ett par dagar. Min tumblr har dock varit igång! (Tumblr är ju underbart - varför tog det så lång tid att fixa??) Bloggen har strulat (eller så är det datorn som inte vill samarbeta). Så vad har jag gjort? Sökt lite jobb och sånt, varit på stan (hittade min drömklänning idag) men framför allt CHILLAT. Livet som arbetslös <3

Här kommer ett par bilder som jag ville blogga om! Rensade nyligen datorn och så hittade jag dessa, från No.21 om jag inte har fel.

 

Även om topparna känns lite överdrivet stora gillar jag ändå konceptet. Stort upptill i annorlunda material, till slimmad och klassisk pennkjol nedtill (eller stilrena byxor). Toppat med örhängen!

RSS 2.0