MKA

 

 

Ni kanske vet att jag gillar dessa tvillingar. Jag kan kolla på flera år gamla bilder av dem och ändå inspireras modemässigt. Det här är däremot nya bilder! Och kolla Ashleys (till höger på översta) tröja, den skulle jag så inte tacka nej till!


THE NIGHT BEFORE TOMORROW

Skjorta myrornas

 

Tänkte att jag kunde visa en bättre bild på skjortan! I like it a lot ;)

Nu sitter jag och lyssnar på Lykke Li, tröttnar aldrig, och snart ska jag plugga..

Det var väl allt för stunden, see you guys later!


RED

Nicola Roberts, Girls Aloud. Bild från posh24

 

Måste säga att jag älskar tjejens frisyr! Volymen är den man vill vakna upp med varje morgon! Och så har jag läänge velat klippa håret sådär, men inte vågat eftersom jag inte tror jag skulle passa så bra helt enkelt! Men drömma kan man ;)


VL-TJEJ

Jag har hittat en ny favorittjej i Lookbook-djungeln! :p Färgglatt men enkelt och snyggt, som det ska vara! Här är några av hennes senaste:





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är riktigt sugen på dem där byxorna måste jag säga!


I THINK IT'S THE ONE

H&M 699:-

 

Jag tror att jag har hittat the vinterjacka! Det blir en utav dessa två (lutar mest åt den svarta). Jag vill ha en ganska basic kappa med najsiga detaljer, om den här passar så in! Och hör på detta: 100% återvunnen ull! Hah


HALVDAG

 

Idag var det halvdag i skolan så istället för mattelektioner och sånt blev det fika och shopping för hela slanten med några av tjejerna! Är det fredag så är det! Blev skjortan här ovan, för mindre än femtilappen (från myrornas). :)

Vi checkade även in inspelningsplatsen där Hollywoodvarianten av milleniumseriens första film kommer spelas in litegrann, här i Uppsala - riktigt spännande!


NEGRO

Blus Primark // Linne Carlings // Jeans & halsband H&M // Ringar: Primark, H&M & Indiska

 

Jag tror det blåste eller nått. Men här är iaf dagens! Svart nonstop ungefär.

TOMMY TON

Random bilder från London fashion week fotade av Tommy Ton. Love it

Finns att hitta på style.com


VL

 

Fastnade för den här looken på en gång! Mestadels för hooden (som ska vara från H&M trend), men jag gillar också hur klänningen liksom sticker ut på armarna under hooden; ger en snygg lager-på-lager effekt.

+ Man börjar se allt mer kläder med nakna axlar, dock så är det ingen personlig favorit ;)


ON MY NAILS

 

Detta nagellack är favoriten just nu! Vet inte ens vad man ska kalla färgen - det är lite blandning av lila och vinrött. Jag fick mitt av mamma senaste julen men det finns fortfarande på H&M! Midnight passion heter den och kostar 39:50, ett litet tips ;)


HELLO HELLO BABY

Lady Gaga - Poker face (akustisk)


Lite update: Igår var jag och åt sushi med några av tjejerna, härligt härligt! Vi tog flera bilder men alla blev lite crazy på sitt sätt hah, förutom den här nedan :) Eller jag ser lite crazy ut men strunt i det!

Jag och Jonna!


SOMMAR HAR BLIVIT HÖST

Idag har jag *fått hem klassfotot, alltid lika epic *typ hoppat hage, ni vet det blev som en trip down the memory lane *kört på en outfit jag hade i London fast lite höstigare ;)

 

Inne på new look! Ser ni den 'lila' toppen till vänster? Ångrar nästan att jag inte köpte den - älskar färgen! Heh

 

Jag är sjukt taggad på hösten, men saknar att kunna gå i bara ben.. :)


DAGENS PLAGG

Hur snygg!? Senapsgul väst Monki 350:-


Det är säkert många som är medvetna om detta, om inte vill jag tipsa om dagens plagg på minoutfit.se! Brukar klicka in där ibland och ser alltid fina grejer :) Det är Emma Elwin som lägger upp plagg, som för övrigt har en riktigt bra blogg!

NEEDS

Tidningen Elle är inte bra för mig. Fick hem senaste idag, och nu sitter jag här med ett stort shoppingsug - Elle har lyckats igen ;) Okej, det jag vill komma till är att man måste tänka på vad man behöver när ett sådant sug infinner sig. Själv behöver jag skor och en vinterjacka! Här nedan har jag tagit fram några favoritkappor!



1. Laredoute 1599:- (favoriten!)    2 & 3. H&M 799:-    4. MQ 1499:-

MTV VMA

mtv.com

 

Jag har aldrig varit ett stort fan av hur Lady Gaga klär sig, bara att det är roligt att hon kör på sin egna stil.

Men nu när jag ser den här bilden! Jag bara tycker att looken är underbart. Halsbandet (som dock inte syns så bra på bilden) och hårsmycket är, inget jag skulle ha själv, men awesome!


VL // RANDOM

Jag gillar sammansättningen av hela outfiten, snygga delar, snygga tillsammans.

 

Jag är lite halvkär i mönstret på tröjan - fulsnyggt liksom!


CHEAP SHEEP

H&M 299:-

 

Något som jag behöver är en höst/vinterjacka och jag tänkte försöka vara tidigt ute i år. En kandidat är fårskinnsjackan! Men om man ska köpa en snygg och en varm lär den vara lite för dyr för min prisklass..

Nu såg jag att H&M har fått in denna på webbshoppen! Priset är ju galet bra och jag gillar de speciella detaljerna. Men varm? Det vågar jag inte hoppas på heh.

Tänkte iaf tipsa er, ifall ni är ute efter en nice jacka!


RANDOM

Under de senaste dagarna har jag gått i skolan, haft klass- och föreningsfoto, kollat på idol, ätit mina sista plopp från grönan, skrattat till Sagan om ringen parodier (bäst!), haft det bra helt enkelt.
Imorgon är det kulturnatten här i Uppsala, vet inte riktigt än vad jag ska gå på för saker, men kul ska det nog bli! Nu var det meningen att jag skulle visa bilder från förra årets kulturnatt, men kom på att jag har ju inga kvar, sen vår förra dator krascha XD Så.. istället får det bli en gammal outfit!

Tröja Topshop (vääldigt bekväm) // byxor Laredoute // skor Scorett


OVER OVER SIZE

LaRedoute 299:-

Åh, den här koftan lockar! Idag när jag kom hem väntade en ny Laredoute-katalog med bla denna kofta. Finns även i några andra färger, svart var min favorit! Stora mysiga koftor är definitivt något jag vill ha fler av nu till hösten och vintern! :)

NEW

Men kolla här vad mamma hade med sig hem igår! :)

Indiska
Jag har börjat gilla ryggsäckar mer och mer och så gillar jag ju mönstret på väskan, men jag är lite osäker på kombinationen. Fast det är klart, till en svart enkel outfit blir väskan nog great!

VL // VARDAGSSNYGG

Bootsen gör hela outfiten, typ. Jag har ju seriösa problem när det gäller val av skor nu till hösten (så många som lockar!) - och modellen ovan lockar! Men jag tror jag vill ha skorna i en mer brunaktig färg :)

Caroline vet hur man klär sig! Egentligen skulle jag inte kunna se mig själv i sånna där byxor, men hon får mig att verkligen vilja köpa röda skinnbyxor!


DRAGONFLY

(länk i bilden)


LANVIN FOR H&M

Som ni kan ha hört ska Lanvin bli nästa gästdesigner för H&M! Själv har jag ingen koll på hur den typiska "Lanvin-stilen" är men här nedan är iaf några bilder från höstens kollektion. Större delen av kollektionen hakar på trenden minimalism. Mycket svart, även en del draperat. Kanske vad man har att vänta av H&M-kollektionen? Ska bli intressant att se!




Alla bilderna är från style.com

TORSDAG

Tröja, jeans och skor H&M

 

Oh, I like this. Skorna är snarare bekväma än obekväma (jag tackar den lilla platån) och tröjan har blivit en favorit.


SVANDAMMEN

Rutig skorta Lindex // tights Laredoute // skor & väska H&M // Jacka Haléns // halsduk New Yorker

Förra veckan tog jag och Amra några snabba shots på våra outfits på vägen hem från skolan hih. Jag tänker inte på det i vanliga fall men när man ser bilder härifrån inser jag att jag verkligen tycker att Uppsala är en vacker stad! :p

RSS 2.0