VOGUE TURKEY JULY 2011

Dree Hemingway & Jon Kortajarena // Weheartit

Kärlek till dessa bilder.

VACKERT


Från little plastic horses (om jag inte minns fel)

INSPIRATION

Jag sparar så många inspirationsbilder på datorn att jag nu känner att det är dags att lätta lite på trycket. Så här kommer lite gott och blandat!
BRENDA

Hello! Igår kände jag mig inspirerad av Beverly Hills 90210 (det har blivit mycket sånt på senaste). Stoor skjorta instoppad i byxorna. Och jag gillade det!


Vad händer med mitt hår?!

Skjorta - pappas
Skor - LaRedoute
Väska - New Yorker


HEMMA!

Nu har jag kommit hem från en vecka på underbara Västkusten! Vi åkte fem tjejer till en kompis som har hus där, närmare bestämt i Rågårdsvik. Vi turistade i Göteborg, festade i Uddevalla, köpte 2,5 kg godis i lysekil och letade mangar(internt) till och från Grunsund - för att bara nämna få, få saker av hela resan.
Samtidigt som det är skönt att vara hemma igen, saknar jag allt vi gjorde på the west coast - så sjukt bra vecka!Kanske lägger upp bilder från resan senare, får se!


MODE/BLOGGTIPS!

Jag följer bland annat bloggen LeFashion. Tjejen bakom bloggen (som även skriver Lelove, olsens anonymous och etc - imponerande!) visar varje fredag sina favoritoutfits från bloggvärlden från den gångna veckan på hemsidan FashionSalade. Hänger ni med? Detta är något ni borde kolla upp! Inte nog med att man får inspiration från outfitsen, man kan också upptäcka grymma bloggar/bloggare! Se veckans outfits här.  


Ett par av veckans outfits. Jag gillar dem


PHOTO


ETT UTKAST

Hittade precis detta inlägg bland mina utkast. Hade väl glömt publicera det!

Jag har hittat en grym, som jag ser det, luffarkofta. Riktigt mysig att glida runt i om dagarna!


Kofta - Holmlunds (Vila)
Shorts och linne gamla
Skor - Laredoute


KNYTBLUS

Jag har införskaffat mig en trevlig knytblus! Det enda som saknas är en strykning och höst så blir den perfekt! (Men sommaren får gärna hänga kvar ett tag till!!). Från Laredoute!


RSS 2.0