SHORTS

Letar fortfarande efter de perfekta shortsen; ljusa, tighta och hög midja! Känns som något jag vill glida runt i hela sommarn! Bara se liksom;


(Knightcat)


(weheartit)

DAGENSEn dagens; Ganska nytt halsband från H&M, kostade hundralappen tror jag, och jag är mycket nöjd! Inser nu att linnet, skjortan och shortsen också är från H&M, men dom är inte nya grejer!
Sen har jag också på mig mina nya skor, som kommer bli mina studentskor! :D Köpte dom idag på DinSko, väldigt nöjd!

GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

Lyckades även ta en ny profilbild i dag när jag höll på och fota! Det är bra, nu känner jag mig helt nöjd med min bloggdesign, för första gången!


EN DAGENS

Jag lägger alltför sällan upp bilder på dagens. Så nu kör vi på en, med ett linne som jag har velat visa här, men aldrig gjort - två flugor i en smäll!
Linnet, som är en favorit, är ifrån H&M divided.


I WANT TO TRAVEL THE WORLD (weheartit all the way)


GÅRDAGEN

Åh, fyfan vad gårdagen bra!! Började med Slaget då vi, Rosendal, vann mot Fyris, iår igen! Bäst var nog volleybollen då Rosendal utklassade! Jag skrek och hejade så mycket på våran underbara skola att jag fuckade upp min röst, sådär lagom passande till vår egna skiva!
Sen var det snabbt hem och fixa sig inför skivan som var otroligt rolig! Man kan tänka sig att det blir som en vanlig utekväll, men det var så mycket roligare; att veta att det är ens egna skiva, att vara med alla från klassen, och vänner, och fira att vi snart tar studenten! Och nu såhär dagen efter sitter jag och missbrukar "gilla"knappen på facebook!
Har återigen inga egna bilder att visa, men om det kommer upp på facebook, eller om någon kompis har, så kanske jag kan lägga upp här! :)

20110524

Imorgon är det våran skiva och jag har äntligen bestämt mig (kommit på) vad jag ska klä ut mig till; en bild som hint! Jag är inte frisk än, men fan jag är ändå rejält taggad!!


VARDAGSINSIRATIONMycket fint i ett collage tagit ifrån Style Copycat!


STUDENTENS DAGAR

Studenten är ju så mycket mer än bara den där dagen då man i vit studentmössa slutar skolan - och så mycket roligare. Senaste dagarna har jag varit på två av tre av Rosendals skivor (kvar återstår bara våran!) och dem var fett roliga. På första var jag pocahontas och på andra en random collegeelev men jag har inte lyckats ta någon bild, det hade varit kul att visa!
Efter en kall kall tältnatt har jag nu blivit förskyld.. inte bra då nästa vecka ska bli awesome. På måndag är det Rosendagen, tis studentförberedelser med klassen, ons Slaget och våran skiva, tors & fre härliga chilldagar! Så nu får jag ta och se till att bli frisk och sen TAGGA!

(Weheartit)


WIZ KHALIFA - ROLL UPMTV push just nu. Åhåh, den är så skön!

VISA ORD

 


weheartit, länkarna finns i bilderna

19 DAGAR TILL STUDENTEN!

Har idag skrivit sista provet, ett slutprov faktist (!!!) så jag tycker att jag kan belönas lite! Kanske med dessa skor från H&M? Väldigt fina enligt mig själv! :)


PHOTOS

Tiny lights


LeFashion


Ifyouseekstyle


Ifyouseekstyle

DREW HEMINGWAY FOR ZOO #30

Carolines mode

Jag är kär i mixen av vanligt vitt med stark neonfärg. Enkelt möter vågat. Snyggt!


BAMBI FOR OYSTER MAGAZINE

Knight cat


PEFEKTA KAPPAN

LeFashion


VL: SOMMARFAVORIT


Källa//source

Åh, så här vill jag glida runt i sommar!

VÄSTKUSTEN!


Tjenare bloggen!
Igår kom jag hem från Västkusten! Helt underbart ställe. Jag hade nog några av de roligaste skoldagarna någonsin där! För visst blev det en del skola och plugg, men det var bara kul!

RSS 2.0