DAMN!

Första dagen efter lovet och pluggberget har aldrig känts större, det är sweet att vara tillbaka! Eller, ehm.. Iaf så känns det ändå rätt så lugnt, jag är taggad på framtiden! Eller så är det bara att man blir extra glad av bra musik, som av låten här nedan! Och sen så kan jag bjuda på en inspirerande bild också!
BAGS AND PURSES


Alla kommer från asos.com

På senaste har jag varit sugen på en ny väska. Eller snarare tre.
1. En väska i "kontor"stil, får gärna bli till en ny skolväska. Jag gillar just denna, en snygg färgkombination och lite egen!
2. En clutch, eller kuvertväska! Jag tror på att en snygg väska gör utekvällar något roligare.
3. Väska i hippistuk, gärna med fransar, olika fäger och mönster. Festivalfeeling!

VL

Något jag gärna kommer satsa på i vår/sommar är skjorta med kort ärm, gärna lite uppvikt! Såg idag att H&M trend har en skjorta i asymmetrisk modell, med kort ärm och i den mest perfekta färgen (typ korall). Det kliade i fingrarna. Men det blev inget köp, men ska fundera på det!


CAREY MULLIGANBläddrade i en gammal ELLE igår, och fick syn på en bildserie av Carey Mulligan, med bland annat denna bild - hon är så söt! Jag tror inte det är många som kan bära upp en sån kort frisyr, men hon lyckas galant!
Och hennes halsband - perfekt!

KATE MOSS FOR LONGCHAMP


BONAPARTEOm det är något som behöver fyllas på i min garderob är det nog klänningar (lägg till märke att jag verkligen vill behöva något, inte bra!). Äger kanske bara ett par bra klänningar... Iaf - dessa två kommer från Bonaparte, kostar 449,95. Kanske vore något? Skulle passa bra i sommar! :)

VL

Igår satt jag och kollade igenom gamla sparade inlägg på bloglovin och det var som att på nytt upptäcka favoriter, och många! Här är några utav dem, med fet sommarkänsla!


(source)


(source)


(source)


(source)


VALENTINES DAY

Glad alla hjärtans dag allihopa!


BORN THIS WAY_LADY GAGA

Vet inte riktigt om jag gillar den här sådär jättemycket, men man fastnar på den iaf! ;)

A LETTER TO LE LOVE


Läs hela berättelsen här!
Texten förklarar precis vad som är så bra med LeLove, allt där är ju riktiga historier. Vilket gör det hela mycket bättre!

RANDOM FROM WE<3IT


H&M SPECIAL EDITIONS

Som dom flesta nog vet släpptes Elin Klings kollektion för en vecka sedan! Jag hade verkligen tänkt att gå, men kvällen innan insåg jag att jag ändå inte ville köpa något. Det fanns väldigt fina grejer, men inget jag kände att lägga pengar på. Istället har jag nu bestämt att jag måste köpa något av H&M conscious collection, kändes snäppet vassare, eller fler fina grejer fanns. Här är mina favoriter:Jag tror att den där klänningen måste bli min. (Sorry Amra) Och dom där shortsen, då blir jag nöjd!

HERO OF THE STORY

På senaste har jag lyssnat en del på Regina Spektor! Hon har en sån otrolig röst, och fina låtar. Värda att checka out, här!


weheartit.com

VL


Source

Det är inte bara klänningen jag gillar, jag gillar hela looken - håret och sminket också!

BEBE

Är inte det här, seriöst, den gulligaste ungen man någonsin sett? Bara kolla ögonen!


tumblr

GAMLISAR
Jag har suttit och kollat igenom gamla bilder på datorn, lika kul varje gång. Här är några gamla bilder, som får mig att längta till våren. Enligt SMHI kommer våren i genomsnitt den 21 mars till Uppsala. Dags att börja nedräkningen! ;)


GÅRDA'NS


Byxor och skärp Bikbok // topp Monki // skor och jacka H&M

Jag vill visa er mina nya byxor! Dom är så sköna, främst i matrialet men även i passformen. Jag vill i princip leva i dom. Från BikBok!

BILDER
1.2. Här 3. Unknown

Någon som vet vad modellen heter? Bambi something? Otroligt vacker iaf!

NECKLACE / COLLAR / COLLIER

I lördags hann jag med lite shopping! :) Ett av köpen var detta halsband. Väldigt långt, väldigt fint! Har kollat efter långt halsband förut utan att hitta något plus att det är lite som jag skrev om tidigare här. Resultat: NÖJD!

H&M 50:- 

(Btw - det var en till berlock på samma ring som nyckeln, men jag tog bort den, ville ha halsbandet lite enklare)


RSS 2.0