FRIDA

Vi fortsätter på inspirationsspåret tycker jag! Idag (eh det går fort här!) har jag fått en längtan efter typ halvlackade byxor/jeans. Inte riktigt skinnbyxor, men lite liknande. Har bla denna hittat denna bild på lookbook, från december förra året (fast hennes kanske är skinnbyxor..?). Gillas!


En snygg outfit av fyndigtbyfrida! Och. Jag vill ha hennes skor. Snörat såklart!

VECKANS LOOKBOOK

Njut av inspirationen!

Det är så här man blir vardagssnygg. Svårare är det inte. Jag vill kopiera rakt av.

 

Kan inte sätta ordet på vad som gillas så starkt med denna outfit. Kanske kombinationen; balmaininspirerad jacka, men matchat på ett mer propert sätt. Snyggt iaf!


FLOPP

Eller lite iaf. I fredags köpte jag efterlängtade knästrumpor på H&M! Men de var inte som jag tänkt mig :p Jag vill helst ha knästrumpor som slutar över knät, typ på mitten av låret. Både för att jag tycker att det är snyggare och för att vi går mot kallare dagar. De jag köpte slutar på strax under knät (fast man kan dra upp som liite högre). Så nu funderar jag på att köpa andra, längre om jag hittar eller klippa i ett par strumpbyxor. Får återkomma!

2-pack knästrumpor (ett par randiga och ett par vanliga).


PARIS


1. Förutom att bilden är underbar, gillar jag Serenas skor!  2. Vida byxor lär man få se mer utav i framtiden!  3. Guld och blått  4. Fiin bild

Nya bilder från Gossip Girl! *gillas* Åh, jag gillar verkligen serier som kombinerar spänning med mode! Blir så mycket bättre då, don't you think? ;)

ROSTIGT

Idag var jag en stund på gränby centrum! Slutade med att jag hittade en tröja, inte planerat! Det var iaf denna här nedan. Gillar färgen på den och som jag skrivit förut - armbågsmarkeringen! :) Är inte hundra procent säker om jag behåller den, men lutar något enormt åt det hållet! Hih


100825

Hi dudes! Idag var jag iväg till H&M - clubdag! - och var säker på att jag skulle shoppa! Men neej. Hittade ett par fina grejer (dock inte det som hänger på bilden), men kände inget riktigt sug, så jag avstog ;) Men vem vet, jag kanske köper dom nån annan gång!
När jag var i ett provrum, och tänkte ta en dagens dog mobilen! Men lyckades ta en bild iaf, så den får duga;

Puderosa blus från Primark (har en i svart också :P) // Jeans från H&M


VECKANS LOOKBOOK

 

Jag vill väldigt gärna ha tjejens skor. Liksom lite Doctor Martins men i en lite mer mjukare modell.

Jag vill ha många olika skor just nu, brukar inte vara så! Men det kanske beror på att jag stannar vid 'vill ha' utan att köpa, och då stillar jag inga behov XD Haha jag bara jiddrar.


SKOLSTART

Kornblå transparent skjorta, svarta shorts & axelremsväska från H&M // halsband från cubus // ringar och armband från random places


MYS

Klänning, ring & kofta från Primark // Halsband mammas


Jag gillar starkt att bära långklänning, eftersom dem är så sköna! Perfekt att sätta på sig en chilldag som denna, och så blir det snyggt också.
Igår var jag på Gröna Lund, en helt perfekt dag, men när jag kom hem var jag så sjukt trött hah, men det tar jag bara som ett gott tecken ;) Jag tog inte så många bilder men bilder kommer så småning om! :)

INCEPTION

Igår såg jag och ett par kompisar Inception! Och den var precis lika bra som alla säger, så om du inte har sett den - spring och se sen nu! Den handlar om drömmar och människans undermedvetna och hela filmen var bara allmänt spännande! Vill nästan gå och se den igen!


VECKANS LOOKBOOK

Så snyggt


TODAY

Idag använde jag för första gången dessa örhängen som jag köpte på accessorize! Kan bli ett par favoriter ;) De är påfågelmönstrade, men det jag gillar är nog bara att de är i flera färger!

 


BOOTS

När vi ändå är inne på skor...
En fråga jag ställer mig själv dagligen (inte riktigt, men ändå) är vad för skor jag ska ha till hösten! Och då menar jag ett mer bekvämt par, om jag inte känner för höga klackar. Nu har jag kollat runt lite, och hittat flera bra faktist! Här är några av favoriterna;

Skopunkten, scorett, din sko

SKORNA

Jag aldrig visat någon bra bild på mina, nu halvnya, skor! De kommer från H&M höst och jag planerar att använda dom flitigt ;) Bäst är att dom är i mocka (men inte äkta). Har i flera år väntat på att hitta ett par bra, svart mockaskor. Nu kan jag checka av det på min lista ;)


WANTED

Stilrent futuristiskt. Jag tror jag måste ha den.


Knokk 199:-

Jag har alltid gillat knokk klockor, alltid velat ha någon i en stark, uppseendeväckande färg. Men så såg jag en klocka i knokkmodell i vitt i nån butik för en vecka sen och jag visste att det här är klockan för mig ;)

VECKANS LOOKBOOK

Några favoriter från Lookbook;

 

 


LONDON

London eye och shopping! :) Utsikten och utbudet var otroliga. ;) Köpte bla en stor svart ring och en svartvit långklänning (på bilden).

 

På torsdagen gick vi upp tidigt för lugnare shopping på Primark, helt packat på eftermiddagarna. Fast lugnt blir det nog aldrig ;) Köpte bla en rosa blus och ett par shorts. Sen gick vi på Madame Tussauds. Senare köpte jag min första Vogue, fattar inte varför jag inte gjort det förr!

 

Besökte portobello road market i Notting Hill och gjorde en sista shoppingrunda på oxford street. Kunde t.o.m gå till hotellet flera timmar innan stängningstid (:O), nöjd och belåten :)


TRE BILDER

Imorgon fixar jag collage med många bilder, lovar! Har bara inte hunnit än. Tog supermånga bilder och här kommer iaf tre favoriter.

London eye!

 

Vet inte om det syns men jag dog. Lite

 

Notting Hill var riktigt vackert. Hela London var vackert men Notting hill var vackrare. Skulle vara en dröm att bo här! I området gick vi dessutom på en gata med flera vintagebutiker uppladdade *en dröm* men vi gick inte in i nån :O Så jag vill verkligen tillbaka någon gång! :)


POPULÄR

Ett till litet inlägg hinner jag med innan jag stänger av datorn!



Jag vet att denna tröja är väldigt ombloggad, finns i princip i varannan blogg, men jag måste också göra't. Jag älskar armbågsmarkeringen. Det var ju mycket axelmarkerat i vintras, så det här blir som en uppdatering ;)
Kamelfärgat blir ju stort i höst, och (fake)läder funkar fortfarande så jag funderar på att köpa något tyg av det slaget och sy på "armbågsbitar" på en gammal tröja... Hade nämligrn tänkt att göra ett litet shoppingförbud under den närmaste tiden :P Men annars hade denna tröjan suttit fint :)


HOME SWEET HOME

 

Jag tog ett par snabba bilder på dagens! Vill visa mina nya solglasögon :) Pilotbågarna med spegelglas (gillas) köpte jag på en marknad i London, på Portobello road, för ynka £4 och är riktigt nöjd. Och shit - vilka fynd man kan göra i London! :) Primark äger numera en stor bit av mitt hjärta ;) Kan visa bilder från resan senare!

Nu är jag alltså hemma, och det känns skönt! Allt var underbart, verkligen, men att stanna i London för länge skulle varken vara bra för ens ekonomi eller ens fötter (jag har gått väldigt mycket) :P


EVENING

En bild för några veckor sen

 

Nu har jag växlat pengar, packat och planerat. Imorgon ska jag och mamma flyga till London och det känns ganska awesome! Dessutom tar jag med mig Breaking Dawn, är helt fast, så det kommer bli good!

Ha det bra allihopa!


RSS 2.0