GÅRDAGENS

Okej, jag tror ni har fått sett något liknande förut :P Men har kommer iaf gårdagens outfit!

Topp H&M, shorts Gina tricot


IT ALL BEGINS... WITH A CHOICE

Twilight Movie Night (twilight, new moon och eclipse filmerna) var så awesome att det inte kan beskrivas med ord! Det började lite segt men stämningen byggdes upp och Eclipse var riktigt bra! Väldigt spännande, den hade mer av allt, på ett bra sätt. Sen igår kväll har jag blivit en twilightgalning så jag åkte och köpte sista boken - finally! Är så taggad på att läsa den!
Ni borde verkligen se filmen!!

Jacob har gått och blivit ännu hetare.. hehe

(bild från DN)


TICKETS FOR A WONDERFUL EVENING

Här ser ni dom! Eller iaf några av alla biljetter till kvällens twilight movie night :D Jag säger bara: TACK till Klick och Nordisk film. Det här är bara för bra!


Veckans lookbook

Fastnade för den, helt enkelt


28/6

Från och med idag är 28 min lyckosiffra! Hehe nej, men denna dag har varit riktigt bra! Först åkte jag och badade med ett par kompisar - härligt. Väl där fick jag ett samtal - det var från Klick! som sa att jag vunnit 10 biljetter till Twilight Movie Night (de tre twilight-filmerna visas på raden)! Awesome. Det är nånting som inte händer liksom! Det här är så bra!

Kisses

THEN WE DANCE

Nu på sommaren slänger jag helst bara på mig favoritshortsen och ett slappt linne/t-shirt. Denna tröja får gärna hoppa in i min garderob! Jag vill ha någon som är rock light! Haha

Topshop £20.00


Update

Jag har precis gjort en ny header (eller flera faktist :P) så idag/de närmsta dagarna ska jag fixa till designen här! Bli inte skrämda bara om det ser helt annorlunda ut ;)
Nu: designadinblogg.se!

Ashley Greene

 

Seriöst - hur vacker var inte Ashley Greene (Alice i Twilight) på Eclipse-premiären? Klänningen är enkel men ändå otroligt snygg. En riktig drömklänning! Måste även säga att filmerna inte gör henne rättvisa utseendemässigt!


Alla mina ringar

Nu har jag fixat ett collage med alla mina ringar, som jag lovade tidigare ;)


Här har jag skrivit köpställen och hur gamla de är, alltså när jag köpte dom:
1. JC i våras    2 & 3. Julklappar i vintras, H&M    4. H&M, ganska nyligen    5. Gammal, väldigt gammal
6 och 7. Bijou Brigette förra sommaren    8. Indiska, 2 år sen    9. Åhlens, 2 år sen    10. Mammas gamla
11, 12 & 13. 3-pack H&M, nyligen    14 & 15. 4-pack från i vintras H&M
16. Glitter, ganska nyligen    17. Antikt, gammalt och nytt, förra året

Ringtips:
-Måla med genomskinligt nagellack inuti ringen om den inte är av äkta silver eller guld så att den inte färgar av sig.
-Satsa gärna på smala ringar. Om det känns för klent så sätt flera på samma finger, så kan man matcha på olika sätt, vilket jag tycker är intressantare och snyggare :)
-Köp inte en ring bara för att det är en ring, utan hitta personliga favoriter. Smycken ska visa personlighet, tycker jag ;)
-Har du köpt för stor ring? Tejpa några varv runt med genomskinlig tejp på nedre delen av ringen så sitter den förhoppningsvis bättre (tack amra för tipset!)

Och glad midsommar på er alla!!


Ma fave shorts

En outfit jag glömt visa;

Skjorta Halens -- shorts Gina Tricot -- armband från mamma



Animalistiskt


Bikinitopp och shorts H&M, linne Carlings, armband typ present ;)

 


FÅGEL



En skön mix mellan skogsturken, fågelturken och backarå! Kanske inte så jättebra men fågelturkens kommentarer gör att jag skrattar ;)

Årets längsta dag

Uppsala 02:15, 220610

 

Den här bilden kommer jag kunna njuta utav i vinter. Sjukt vad jag älskar sommaren!! :D


Veckans lookbook

Det har blivit dags för en lookbook-bild! Jag har inte hittat någon självklar favorit, men jag tycker att denna innehöll en snygg, komplett look :) Cool liksom



Nu: ¡Viva España!


20-06-2010

Jeans, skor, skjorta H&M, tee LaRedoute

 

Här har vi dagens outfit dårå! Kanske inte så jättespeciell, men jag ville visa att jag äntligen har klippt i mina jeans. Har tänkt på det ett tag och i morse fixade jag det! Jag blev nöjd, men jag kommer kanske göra lite ändringar tex ett till hål :) Får se ;)


En liten plan

För några dagar sedan köpte jag ju några ringar! Efter att ha bläddrat igenom senaste (?) ELLE som visade fina ringar från swarovski tänkte jag att jag kunde mixa lite med en av mina ringar, nämligen den genomskinliga (nedan på bilden ;) ). Man kan ju måla på färg underifrån och låta färgen lysa igenom, så blir ringen lite mer märkbar :) Om jag använder nagellack som färg kan jag ju lätt ta bort det, och kanske variera lite! Haha hoppas det funkar!


Apropå ringar! Jag börjar nu känna mig ganska nöjd med min ringsamling, så jag kan visa den här i bloggen någon dag :)

Over the knee socks

Knästrumpan kan man spotta på alltfler bilder och den har blivit en trend skulle jag säga! Förut på stan hittade jag ett par transparanta knästrumpor på H&M vilket passar bättre nu till varmare tider. De kostade bara trettio kronor - ska kanske slå till? Då uppstår frågan hur de ska matchas... Denna bild inspirerar! Dock får man kanske använda lite tunnare plagg :)


en mix

En bild på gårdagens outift hehe. Kavaj och träningsshorts tillsammans.. jag tycker det är kul att missmatcha ibland ;) Men kavajen stannade inte på så många minuter, det var tillräckligt varmt för att sola! Asså kom igen.. regnet och kylan är tillbaka nu igen. Vad händer Sverige? Jag vill ha sol :)


Eclipse

Jag har börjar uppladdningen inför Eclipse filmen hehe. Jag läser första boken i twilight-serien just nu, och ska läsa tvåan och trean innan filmen kommer om jag hinner :) Måste säga att jag blir otroligt taggad!! Kunde inte låta bli att kolla runt på lite olika bilder! Men den stora frågan: Edward eller Jacob? Jag ändrar mig hela tiden, men det lutar ändå åt Jacob.. :)




När jag var liten samlade jag på gogos, nu föredrar jag ringar

trepack ringar från H&M divided för 49:50 (estoy muy satisfecho!)


Nitar och sånt

Idag hade jag en tröja från Lindex och jeans från H&M


Dear love

Idag på stan hittade jag den mest underbara plånboken. Hade checkat den tidigare på någon blogg men idag var det första gången jag såg den irl ;) Tvekade inte en sekund på ifall jag skulle köpa den!

Bak och framsida. Från H&M divided för 49:50!


14-06-10

Jämfört med lookbook-bilderna känns ju mina bilder inte så speciella.. haha. Iaf - här kommer en dagens!


Tips: Om du inte har köpt ett par harems men ändå funderar på det så tycker jag att det är dags att slå till! Det är ett plagg som växer på en; när jag fick dom var jag osäker, nu älskar jag dom!

Veckans lookies


Åh vad jag har längtat efter att få posta den här bilden! Jag har tänkt att när det är sommarlov så lägger jag upp den (nu kan jag äntligen göra det!) eftersom den beskriver lite hur jag vill spendera mitt lov. På en strand med basic och snygg outfit och långt hår. Håret kommer ju inte hända men resten går nog att fixa ;)


Sen måste jag posta den här bilden också! Ryggen på den fina klänningen är bara för vacker!

So try to catch me if you can

 

Det är ju sommar nu - på riktigt. Därför tror jag att jag kommer dra ner lite på bloggandet :/ Vanligtvis siktar jag på två inlägg om dagen, nu blir det väl snarare ett. Vill inte sitta inne vid en dator i sommar ;) Självklart kommer detta inte hålla helt och hållet hehe, ibland blir det mer, ibland mindre :)

Skolavslutningen

Linne Divided, Shorts Gina, halsband mammas gamla, armband 'examenspresent' från mamma :D


Jag kunde ha kört på klänning, som jag brukar tycka om :) Men jag hittade ingen speciell (letade inte så noga heller). Därför var det kul att jag hittade dessa shortsen ;)

Vad hände igår då? Först charader och glassätning med klassen, sen traditionella avslutningen i skolans matsal och sen ner på stan för långfika med några kompisar :) Sen lite volleyboll-häng, men tyvärr sög vädret - hoppas på bättre snart!
Idag har jag kollat VM. Jag säger bara: Skit att inte Sverige gick vidare! Hade varit så kul!

En snabb liten bild

Shorts - Gina tricot

Jag har sommarlov nu!!! Har fortfarande inte riktigt fattat det, men så är det varje år för mig ;)

En hel outfit visar jag imorn :)


En dagens

Byxor LaRedoute, skor & kofta H&M


Imorgon får jag sommarlov!! Kan inte fatta att det blir mitt sista riktiga sommarlov :O Om ett år kommer gymnasiet (:P) vara helt slut!
Känns bra att ha skolavslutning imorn, men är lite stressad nu - har inte bestämt outfit heh.
Ha en bra kväll och morgondag allihopa!

ElleUK

Jag brukar oftast bara köpa svenska tidningar, mest för att de är billigare :P Men juli-tidningen av brittiska Elle lockar verkligen! Därför:
- Jag gillar Kristen
- Jag behöver brittisk shopping-inspiration :D
- Bra att träna min engelska ;)
- Elle är ju Elle, min fave

Det är bara att springa och köpa! :)


En lite bättre onsdag

Jag har hittat shortsen med stort s. Är smått överlycklig nu. Inne på Gina, efter misslyckat besök på H&M, hittade jag de finaste shortsen :) Har inte fotat dom, så bild kanske kommer på fredag - då det är skolavslutning!! Då ska jag definitivt använda dom ;)

Glad tjej


DagensDetaljer

Ringar från vänster: JC, Glitter, Indiska

Nagellack från H&M

 

For the record: jag har inte kapat av mitt pekfinger, nageln bara gömmer sig.


JAG GILLART

Bra jobbat säger jag till Columbine Smille, efter att hon lyckats bära upp den långa koftan / kappa eller vad det nu kallas ;) Hoppas det blir en 'trend' snart så att de finns att köpa i butiker :) Om ni följt min blogg kanske ni vet att jag tycker om dessa tröjor :)


Veckans lookbook

Typ 10 av 10! Bäst: Toppen, shortsen, knästrumporna och håret. Och smyckerna.

 

London!! Jag älskar shortsen, sen är också jackan och brillorna fina!


Idag har jag..

..dragit fram cykelbyxan! Kan vara riktigt snyggt om man lyckas matcha rätt.. har redan lite planer på olika matchningar hehe. Här nedan syns en variant inspirerad av Elin Kling (vem annars?) ;)


Sommarplaner

Bild härifrån via we heart it


Monki

Tröja halva priset på Monki! :D


Picnic och tivoli

Den här åkte vi några tjejer. Så kul!! Gav mig Gröna Lunds-vibbar <3



Julia, Jonna och Michelle :)


Alma!

Picnic i Statsparken.

 

Good day! Vann dessutom ett gosedjur haha :)


10-06-04

The story of today: Cyklade med Amra till skolan för att se treornas utrusning. Påvägen dit såg man massa flak med överlyckliga studenter, var så avundsjuk! Sen träffade vi Alma i en smockad folksamling. Sen drog vi ner på stan, hittade flera finfina grejer och jag tror det blir något köp imorgon! Skön dag :)


Make it short

Såhär har jag struttat runt idag!

Skjorta och shorts H&M, väska Lindex, halsband mammas gamla

Topshop



Så inte nice att Topshop inte finns i Uppsala!
Och, aa som ni ser vill jag ha ett par nya shorts ;) i baggy!

Free

Nu har jag skrivit sista provet för terminen och alla labbrapporter är inlämnade. Finns fortfarande en del smågrejer att fixa i skolan, men fan vad bra det känns nu! Och vädret är för nice.
Idag har det inte hänt något speciellt, men imorn blir det nog roligare; vi är ju lediga!


Random

Skulle vara härligt att cruza runt i den här cykeln! Jag gillar modellen starkt! Borde bara ha lite större hjul och inte vara mönstrad! Då har man min drömcykel!




Veckans lookbooks

Ett par härliga bilder;

Snyggare bild går inte att hitta


Älskar shortsen!





RSS 2.0