Ebay

Just nu sitter jag och kollar runt lite på Ebay.com. Inget jag brukar göra men när jag väl gör det är det kul!


$0,01!!!!                                                             Så otroligt vacker!!!! $6.50 (frakt $4.95)  


$15.50                                                                 $0.01!!

Det här är bara en liten del av alla sjukt fina ringar dom har. Och då snackar vi bara ringar!
Gällande priset tillkommer ju frakt, och vissa priser kommer ju budas upp men man kan ju göra enorma fynd alltså!




Dagens detaljer

Nytt nagellack från Depend!, ringar H&M och bijou brigette, halsband cubus, klänning H&M


Matteprovet - näst sista provet för terminen (!) - är avklarat och jag längtar verkligen till torsdag eftermiddag då sista provet är skrivet! Och så längtar jag tills nu på onsdag - då är det rosendagen! Hoppas det blir lyckat iår :) Och hoppas vår klass vinner! :P


Jag lackar!!

Man går in på bloglovin och upptäcker att man har 550 olästa inlägg. Inget som händer varje dag. Grejen är den att Lookbook har fått för sig att publicera alla gamla outfits igen så dom kommer i stora lass. Vanligtvis är det väl ca 50 inlägg om dagen, nu kommer det ca 200. Jobbigt!
Jag blir stressad när det är så här många! Om någon frågar om vi ska följa varandra genom bloggkoll säger jag alltid nej, och det här är anledningen; jag vill inte att det ska gå över styr, som nu :P


We'll burn this place down

Hallå Sverige!
Det här med okej uppdatering höll ju inte nånstans! Och det lär inte bli bättre de närmsta dagarna; vi har mycket i skolan nu så jag prioriterar det just nu ;) Jag har pluggat en del den här helgen, men den har varit riktigt bra ändå! Michelle har fyllt 18 så vi tjejerna firade henne :)

Jonna, Julia, Michelle & jag

Michelle bor precis vid en sjö - så sjukt fint!


Alma, Karolina, Jonna, Julia och jag

Vi körde alla på en Anna Bergendahl! Sorry för den knäppa hemska minen

Yo y Alma


Alla bilder är från facebook! Tog knappt några själv :S


20:13

Nu har jag fotat mina nya byxor från LaRedoute, som jag skrivit om tidigare! Skulle nog beställt storleken större, vill nog ha dom lite mer baggy men är ändå nöjd med hur dom är nu, så jag skickar inte tillbaka dom :)

 

Linnet har en annan story. Köpte det på stan, på Gina idag. Tycker verkligen om det... men jag kan tänka mig att jag skulle vilja ha dom pengarna till något annat ;) Så jag ska tänka över det!


Heyheya

Sorry för dålig uppdatering! Har mycket plugg nu, men ska försöka att vara en duktig bloggare i helgen åtminstone! Nästa vecka är fylld med prov och inlämningar men sen blr det chill. Fattar knappt att jag slutar tvåan snart!


pic: Lookbook.nu - lite random


SLAGET

Idag möttes min skola, Rosendal, och Fyris i en skolkamp. Vi vann. Och när jag klickade in på Kenzas var det enda jag såg våra färger. Det kändes som ett tecken :P Hon kunde ha köpt blåa och vita skor, men nej hon köpte svarta och röda. Bra jobbat säger jag!

 

Personligen gillar jag dom låga svarta! Om jag ska köpa Converse så tror jag nog att det blir låga och mörkblå - det är iaf vad jag gillar just nu! :)


I'm your biggest fan

Just nu är jag riktigt sugen på pösiga shorts, eller kjol-shorts som jag kallar dom. Liksom mix mellan shorts och en kjol. Dessa är från LaRedoute och kostar 249:-. Det kliar i mina fingrar.


10-05-25

Idag hade treorna på skolan projektarbetsmässa i Musikens hus vilket faktist var kul att gå på! Man kunde bl a få ett piller som gjorde att citron smakade sött och riktigt gott - scary! Mässan gav lite idéer till nästa år + godis!

Just nu sitter jag och pluggar lite, senare blir det ESC!

Haha I'm bored!


Veckans lookbook

Diggar denna bild nått otroligt!


Going green

Skjorta H&M, solisar Lindex


Fint från monki

 

Mest sugen är jag nog på spetstoppen högst upp i mitten! Kollade efter den igår men hittade den bara i svart, men jag kollade inte så noggrant. Det är nämligen påväg ett par högmidjade byxor från LaRedoute hem till mig, kan tänka mig att de blir vackra tillsammans med monkitoppen :)


Bon Temps

Idag har jag suttit och läst en del True Blood eftersom en book review ska in nästa vecka. Mysigt men man vill ju kunna ligga ute i solen och läsa - funkar ju inte nu! Enligt vaderkanalen.se är fina vädret tillbaka om en vecka.. längtar!!
Apropå True Blood; jag tycker att miljön i BikBok's lookbook-bilder påminner om true bloods på något sätt. Får den känslan iaf ;)


10-05-22

Dagen spenderades bland annat i stadsparken med Jonna Karro och Alma :) Och vädret var riktigt skönt! Tyvärr glömde jag ta bilder, heh, men jag invigde iaf mitt nya linne från H&M som skymtas på bilden nedan ;)

 

Det var en riktigt najsig dag och jag önskar att vädret alltid skulle kunna vara såhär bra! :)


Högst på listan

Elisabeth and James


*Eh, mamma kan jag få 150 dollar, snälla?*


Bilder från igår

 

 

 

Haha det finns några andra ganska sköna bilder också ! Men dom kommer nog inte komma upp här ;)


För tjugolappen

H&M

 

I'm very satisfied!


Today is a good day

En dag på stan med tjejerna. Glass vid ån, shopping och en massa bilder. Löv


Typ dagens, men det kommer bättre bild! Btw hade jag större delen av dagen ett par andra skor, klackar. Det var heels day!

 

Amra jag och Alma


Vm-låten



Så så bra!!


A different kind

En liten dagens:

Linne, svart kjol & skor H&M, kofta JSFN, gamla glajjor gina

 

Alldeles strax blir det True Blood med Ben och Jerry. Oslagbart.


Veckans lookbook

Här kommer mitt favoritinlägg! Tycker det är kul att visa dessa bilder ;)
De kommer två dagar sent, ehe, så som kompensation lägger jag till två fina bilder :)

Sån himla fin sommarbild - känns nästan passande nu!

 

Lyckas verkligen bära turban - svårt. Gillar även de andra komponenterna i bilden.

Me likey


Snabb uppdatering

Sorry för jättedålig uppdatering, har helt enkelt inte tid :/ Men imorn är det kemiprovet, och sen kommer jag vara back on track, med bl a veckans lookbook, som jag helt glömt bort!
Ha det bra allihopa!

Quiero

Kjol från H&M för 49:50


10-05-15

Shit vilken fin dag det har varit! Typ 25 grader och inga moln - det här kan jag lätt vänja mig vid :)
Iallafall - jag solade idag, och då tänkte jag att det skulle vara nice med en ny bikini. Jag vill ha en mönstrad, antagligen blommig. Kanske denna?


H&M 99:-
Gillar verkligen mönstret och färgerna tillsammans, men känner mig inte helt hundra. Kanske kollar lite på stan någon dag nästa vecka :)

Hur snyggt?

Aaaaa! Jag har verkligen fått en grej för mönstrade harems! Men jag vågar inte köpa ett par själv, så jag njuter hellre av inspirationsbilder :)

Bild colorelle


10-05-14

På onsdag har jag ett otroligt, enormt, sjukt stort prov. Heh. Så det blir en del plugg just nu. Hur töntigt det än låter har jag planerat vad jag ska göra efter provet:

- Tagga inför Slaget (fight mot Fyrisskolan) dag i skolan, så jag kanske hänger kvar en stund i skolan.
- Efter vill jag shoppa!! Kanske nått till skolavslutningen; eller menat att jag köper något lite mer speciellt, fint plagg :) Eller bara någon ring <3
- Jag ska köpa Ben&Jerrys! Bäst! :) Har inte bestämt smak men tror att det blir Phish food, har aldrig smakat den! Vilken är din favorit? Min är nog Strawberry Cheesecake eller Choclate fudge brownie :)


(gammal?) bild från Google



LaRedoute

Shieet!! Blixtrade precis, och det spöregnar!

Igår hade sofi's mode ett sammarbete med LaRedoute. Man fick 30% på allt plus en goodie bag, så jag och mamma passade på att beställa. Svårare uppgift än vad jag först trott från början. Ville inte köpa flera grejer eftersom jag inte var 100 på nån utav dom, men det blev ett par byxor i slutändan. Lite risky. Så jag väntar med att lägga upp bild (ifall jag skickar tillbaka dom).
Något annat som lockade var denna transperanta skjorta! Tänkte beställa den i lite större storlek så den skulle bli lite pösig :) Kanske blir ett köp nån gång i framtiden.

LaRedoute 249:-


gulorange

Vill ha just nu:

Har sett härliga inspirationsbilder på lookbook och här, när folk haft typ denna färg! Och nagellack kan man inte få för många av heller ;)

 

Idag har jag haft en nostalgitripp då jag kollade på Agnes Cecilia (film på fyran). Fröken läste den för oss på lågstadiet om jag inte minns fel, den var såå bra! Så det var kul att se filmen nu + kul "mode" också - permanentat hår a la 80-talet. Hehe gillar det; fult men intressant på något sätt :P


Spring yes yes

 

Satt ute och pluggade en stund idag och insåg då hur fint det är ute. Allt börjar bli grönt igen. Våren är fan riktigt vacker! Och allting går så fort, bara fyra hela skolveckor kvar nu tills sommarlov!! Har lite panik eftersom jag inte har något sommarjobb, men som man bäddar får man ligga (sökte bara ett :P).

 

Imorn hoppas jag på underbart väder så det kan bli heldag ute i solen! Bara så ni vet.


bästa!

Kikade in på stylescrapbook.com, tjejen hade bloggat om klädmärket nookie. UNDERBAR linje.



  

  

Det jag gillar mest är de långa koftorna, eller jag vet inte vad jag ska kalla dom. Lite som en classy morgonrock. De övriga kläderna är också riktigt fina. Och jag får inte glömma skorna! <3 Inspiration people!


dawn

Tog en snabb liten bild innan jag cyklade iväg till skolan imorse. Hehe.

Klänning & väska H&M, Jacka Halens


MK

Inte bara de svenska hollywoodfruarna som gillar leopardmönstrat ;) Själv tycker jag Mary-Kate lyckades ganska bra med denna outfit, som typ alltid. Gillar kombinationen med lång kjol!



pic: Olsens anonymous

 

Update: Heh, tydligen är det byxor och inte en kjol hon har på sig ;)

 

 


I've got a thing



























1. H&M 99:- 2. H&M 99:- 3. Gina Tricot 199:- 4. H&M 199:- 5. Ellos 299:- 6. Topshop £35.00

Förra sommaren blev jag lite kär i galna, färgglada mönster men hittade inget passande att köpa. Iår hänger mina små cravings kvar och det finns flera fina alternativ i butikerna :)

Favoriten finns nog på H&M trend, kunde tyvärr inte hitta någon bild på den.

Veckans lookbook



Älskar älskar älskar.

Ma new necklace

Från Cubus 129kr - 25% *tummen upp*


Halsbandet fanns i guld och 2 nyanser av silver, det jag köpte var i mörkt silver ;) Önskar att jag kunde köpt alla tre!

 

 

Och just det! Här på bilden ser ni en skrynklig gammal skjorta och en topp jag hittade för några dagar sen, i en påse med gamla kläder - kul att kunna återanvända! Skjortan är bara lite lång men det går att fixa :)


100508

Idag var jag på stan en stund, eftersom jag ville köpa ett halsband jag hittade igår :) Har dock inte fotat det än, så det får komma senare. En dagens har jag tagit iaf - heh inne i ett omklädningsrum..


De vita byxorna

Emma Elwin aka Ems edge

Älskar denna outfit! Färgmatchningen, flätan, halsbandet och byxorna, som tyvärr är vintage :/

The return of TT

Tidningarna fortsätter rulla in :) Men idag kom en annan typ än igår.. nämligen H&M höstkatalog! Jag vet, lite väl tidigt men det är alltid kul att kolla in nya kläder! Och måste säga att det finns fina grejer i den, för att vara en höstkatalog ;) Föredrar vanligtvis vår- och sommarkataloger hih.


Det fanns flera par finfina skor! Ringutbudet kunde ha varit bättre och klädernas toner dominerades av mer naturella färger, som puderrosa, mossgrönt och beige :)

sweet as heaven

Idag var jag och Amra en snabbis på stan :) Hittade de finaste byxorna på Gina! Så jag provade dom;

 

Ni kan även se lite av the outfit of today ;) Men byxorna: Dem var för stora (satt inte bra i midjan) och genomskinliga. Men exakt sånna som jag vill ha! Eller ja, jag vill ha ljusa brallor så då vill jag antingen ha ett par i denna modell eller ett par jeans. Köpte inte dessa på bilden, så jakten fortsätter! :)


Dagens

Inte alls så speciell sådan med jag tänkte att det var ett tag sen jag visade en dagens, så det var dags ;)


TT

TT står för tidnings-torsdag! :)



Hade en helt ok dag i skolan, men var lite för trött när jag kom hem. Eller kom hem och kom hem, följde jag med min brorsa till affären på en gång eftersom jag en sån underbar syster hihi. Köpte glass! Sen när jag kom hem låg dessa och väntade på mig! Blev lite sådär löjligt glad.
Btw så älskar jag ELLE som ni kanske märkt. Om ni också gör det, men inte prenumererar på den tycker jag att ni ska! Framsidan är mycket snyggare för prenumeranter och det blir dessutom billigare. Jag menar - kolla skillnaderna på en vanlig tidning och elle's - den är ju bara för bra!

Inspo

 

Älskar hur Zoe Saldana matchar mörk och ljusgrått. Sen har jag dessutom varit sugen på vita jeans ett tag - men är fortfarande lite osäker. Men när jag kollar på denna bilden vill jag springa och köpa ett par på en gång!

 

Fast vad är grejen med snubben i bakgrunden? Är han dvärg, sitter han ner eller är han bara en pojke? Jag fattar inte.


Classic

Michael Jackson - Billie Jean


Listening to some sweet music :) Älskar trumpeten som dyker upp lite då och då av någon anledning hah :)

Det regnade precis ute, vilket är ok för det får mig att tänka på sommarregn. Så mysigt, om man är inomhus ;) Man kan sätta på en film och bara njuta! Längtar verkligen till sommarn, speciellt nu när det är så mycket i skolan. Vi har liksom lite för mycket prov nu.. men jag klagar inte, livet har sina goda stunder (a la McDonalds)!

Love


Elsa Hosk för svenska ELLE för några månader sen - loved it!!

Dagens details

Blå naglar, grön ring och trähalsband. Kläderna var i svartvitt så det behövdes färg :)


Idag har jag pluggar massor, prov imorn. Nu chillaxar jag framför tv (och datorn..) :) Kollar på Inför Eurovision Song Contest. Seriöst alla suger men hoppas att det kommer någon riktigt bra snart!


Veckans lookbook


Jag skulle säga att det finns många rätt i denna outfit (den vänstra bilden).

- Toppen är bara för underbar! Spets och magtröja - antagligen svårburet med hon lyckas galant.
- Höga shorts. Given favorit i sommar. Måste bara hitta ett fint par och jag inspireras verkligen av dessa. Snyggt med skärpet till dessutom.
- Älskade blazern.
- Hög knut + lugg, har fortfarande inte tröttnat på kombon.

10-05-02

Inatt hade jag en ganska rolig dröm! Jag ägde YSL-ringen hahah. Satt väldigt vackert, och bekvämt,
på min hand ;)

 

Nu måste jag plugga lite, sen jogga en bit och på kvällen blir det tv (Glee är tillbaka!!)

Ha en bra dag!


Temptations

Okej, igår fall jag för frestelsen. Jag beställade den svarta lånklänningen från H&M, då jag såg att den fanns i rätt storlek online. Sen i kassan stod det att den kommer in i Juli! Hahha fail! Var nära på att bara skita i det, men bestämde sen för att hålla kvar beställningen. Har ju tid på att tänka igenom det liksom... Elller, vilket vore sweet, så kanske jag hittar den i butik innan :)


Gårdagens

Invigde mitt nya linne!


ayer

Det blev en lugn Valborg för mig i går :P Som sagt forsränning på morgonen, sen lite luff på stan och sen var vi flera från klassen som grillade - ett måste! Sen lite härligt luff igen :) Blev ingen majbrasa för mig men kan inte säga att jag saknade det - det var mest kul när man var liten och brände upp pinnar haha. Dessutom var det stället man träffade alla sina kompisar!
Sammanfattningsvis en mysig valborg!

 

Enhörning!


Btw - det skulle vara kul att vara med själv nån gång i forsränningen! :D


RSS 2.0