ETT NYTT ÅR HAR BÖRJAT

Nu har jag fyllt 18 + det är höstlov, alltså är läget 100% great här!
Jag vill verkligen tacka alla för allt igår; alla gratulationer och presenter! Lugnt en av mina bästa födelsedagar! :D Så TACK!
Tänkte att jag kunde visa en av mina presenter! Har i flera året, i hemlighet, velat ha ett Carrie-halsband; ni som kollat på SATC vet vad jag menar ;) Annars: ett halsband med sitt namn på! Och igår fick jag det av mamma, helt random, en härlig överraskning!


RÖDA DETALJER



En favorit från i somras!
Just nu är jag riktigt sugen på röda detaljer! Kanske ett rött linne, det borde införskaffas!

MY COAT!

Ser ut som om denna blir en keeper! (Även om jag nog tar en sista runda på stan denna vecka för att kolla det andra utbudet). :p

Kappa H&M (dock aningen redigerad bild) ;)


VL

Den här veckan har jag valt ett par looks som jag själv kanske inte skulle bära men som ändå tog mig med storm!

source
source

WANTED

För ett par månader hittade jag ett par grymma skor på en blogg, men glömde bort både namnet på bloggen och skorna. Nu har jag iaf hittat skorna! De är av märket Palladium och är en blandning mellan kängor och converse :) Om jag hade varit i behov utav ett par skor hade det verkligen lockat att köpa dem nu!
Finns att hitta på brandos.se!



(Bild från brandos och google)

231010

Hej, en liten update här!
- Jag har skrivit ett par prov i skolan och det känns riktigt skönt att ha dom överstökade! Bara lite kvar nu innan lovet ;)
- Igår köpte jag en kappa! Är inte 100 på att behålla den, men det känns bra och jag tror jag lägger upp en bild senare :)
- Jag har beställt min studentmössa! Eller jag ska nog göra ett par finjusteringar, men gud vad kul det känns!
- Det är lång tid kvar men jag tror jag vet hur jag vill att min studentklänning ska se ut. Nu gäller det bara att hitta den! Let the searching begin!
- Halloween börjar närma sig, och jag vill hitta den perfekta masken (inspiration står Jenny Humphrey för! Se bild nedan ;) )

Eh, ja det är väl vad som har hänt de senaste dagarna!


VL // HERRINSPIRERAT




CAROLINES MODE

Hallå allihopa!
Läxor/uppgifter/prov radar upp sig nu (se här) innan lovet så bloggen blir lite lidande :p Men jag tänkte att jag kan posta en litet inlägg! På fina jackor ;) Det är ju trots att det jag är ute efter just nu!

Alexa Chung
Olivia Palermo
(länk)

CITAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(+ Det snöade idag!!)


JAG GILLAR...

Ett par snygga klänningar från H&M

 

..när det på hösten börjar komma kampanjer med partyklänningar i butikerna! Det är inte bara nya klänningar att spana in utan jag får en speciell känsla, är det bara jag? :p Jag tänker liksom på alla roligheter med hösten och vintern! :) Typ halloween, sen jul och nyår - en härlig känsla!


ONCE AGAIN





(style.com - fotat av Tommy Ton)

RANDOM


LÅNGT OCH TRANSPARENT

(style.com via Columbine Smille)

VL

Idag var jag på stan och skulle kolla efter en viss vinterjacka, men den hade inte kommit in än :/ Så då provade jag en annan capeliknande jacka i färgen kamel - en 10:a på galjen inte lika bra på så det blev inget köp. Nu funderar jag på om jag ska köpa en annan jacka - jag kanske kan hitta någon bättre än den jag bestämt mig för att köpa? ;)
Iaf. Här är lite härlig jackinspiration från älskade Lookbook!

 

 

(Länk i bilderna)


SOFI



Jag gillar tjejens byxor! I senaste tidningen av Klick har Sofi på sig ett par väldigt lika byxor, fast mer militärgröna (jag hittade ingen bild). Trodde först att det var dom på bilden här ovan, men icke! Iaf de på bilden är från Burberry och de i tidningen är från H&M! Jag ska egentligen i shoppa nu, men suget finns. Såklart. ;)

CHUNG. ALEXA CHUNG.

Bilderna finns att hitta här!


Jag måste säga att hon verkligen inspirerar. Utan att någonsin se för uppklädd ut klär hon sig alltid riktigt snyggt och på ett eget sätt! Cool tjej helt enkelt.

SKORNA!

Dem kom i måndags, härligt med snabb leverans :D Iaf så gillar jag mina nya skor starkt, och det är skönt att ha riktigt höstskor! ;p Och btw! Märkte samma dag som när jag fick dom att min pappa har typ exakt likadana, fast störe! ;) haha


VL

Borde egentligen plugga fysik nu :p men vill uppdatera! Varför inte veckans lookbook? :)



Kanske lite för mycket, men det är ändå det jag gillar med looken! Och koftan är riktigt snygg! :)



Jag gillar verkligen den där toppen. Perfekt färg och snyggt minimalistiskt!

GÅRDANS

Kofta (ny!) LaRedoute // Shorts Primark

 

Lyckades ta en bild på dagens innan jag sprang iväg igår. Sleepover hos en kompis, lyckades sova max 2 timmar så nu är jag redigt trött. Men. Definitivt en värd kväll/natt/morgon! Förutom det att jag nu är fett skraj för illuminati xD


SKISS

Nu har det på dagen gått ett år sen jag ritade av denna bild här nedan från någon tidning! Kommer ihåg att jag var helt såld på looken, att jag måste efterlikna den! (Kolla bara texten till höger...) Och grejen är att jag än idag kan tänka; kanske ska jag dra fram någon gammal sjal, det är ju snyggt! Poängen med det här inlägget är att jag älskar att spara på inspiration, en stor anledningen till varför jag bloggar, för det är alltid kul att kolla igenom senare! Och att jag saknar att rita, var länge sen senast! Borde börja igen :)


PÅ VÄG HEM

Nelly.com 299:-

 

Nya skor! Kommer väl nån gång nästa vecka :) Först var jag inne på ett annat spår när det gäller höstskor, men jag tror dessa kommer bli bra dom också! Jag är i stort behov av höstskor (enligt mig själv) + priset är ju ganska så litet + man fick prenumeration på veckorevyn på köpet; så jag tvekade inte direkt! :p


STREETSTYLE

Har blivit lite lagom besatt av style.com's streetstyle! Här är ytterligare några favoriter:





RSS 2.0