STUDENTEN

Jag har väl inte riktigt förstått att jag tagit studenten. Man har hört alla säga att det är nu ens liv verkligen tar fart, att vad som helst kan hända. Komiskt nog var det exakt vad jag kände igår, då jag och Amra åkte till Stockholm och tog oss ut till Dalarö; man kan i princip resa när man vill och var man vill, det finns egentligen inga gränser. Haha, och då åkte vi bara till Stockholm, men det var verkligen vad jag kände!
Jag är väldigt taggad på framtiden, och nyfiken på allt den har att erbjuda, samtidigt som det är läskigt eftersom man inte vet vad man har att vänta sig. Det här var inget jag riktigt kände just på studentdagen; jag var bara glad för att det var en rolig dag utan att inse vad den faktist innebar. Det är först nu efteråt jag börjar inse alltmer, fast det har bara gått några dagar så jag har nog mycket kvar att inse och upptäcka! Det har tidigare känts som ett slut med studenten - men jag tror nog att mycket också kommer börja nu! :)
Jag svamlar, så jag tror jag bara tar och lägger upp lite bilder nu! Tog inte så många själv, men här är några! :)

Efter utspringet!

 

Studentlunchen i skolan, rolig och fylld med förväntan! Det var först här jag insåg att detta faktist var min student, kändes väldigt overkligt.

 

Det här är nog vad jag kommer sakna mest, att träffa kompisarna varje dag. Jag har haft väldigt roligt med dem under våra tre år! Och många till ska det bli hoppas jag!


Kommentarer
Postat av: Amra

så sant! :)

2011-06-06 @ 23:36:53
URL: http://amramerie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0