HJÄLP

Om NÅGON vet vart man kan hitta liknande skor, så snälla dela med er. Har kollat ett tag nu utan framgång.
Ganska basic, svarta skinnskor med spetsig tå - jag dör.

 

sthlm streetstyle


ETT TILL

... Som fortsättning på förra inlägget - eller såhär, även om det inte riktigt håller samma klass som det föregående! Det kan vara det tillagda ramen som ökar vill-ha-känslan, men äh, det är väldigt fint ändå!

 

Anna Dello Russo


AIN'T NO SUNSHINE

Fatta om varje tidningsomslag kunde se såhär bra ut (jag har ingen aning om vilken tidning Complex är... men bra jobbat). Bra som ögongodis, dåligt för den personliga ekonomin. Själv är jag en sucker för snygga omslag helt enkelt.


FETT

Skulle lägga mig och sova för en och en halv timme sen. Kollade facebook snabbt innan jag la huvudet på kudden. Satte mig upp när jag såg att Nowhere fanns för halva priset på Nelly.com. Sånna här tillfällen måste man ta vara på tänkte jag! Slog på datorn, velade fram och tillbaka, velande lite mer och nu har jag lagt in en beställning. Puh. Blev en skjorta, och mitt efterlängtade nagellack! Jag VILL bjuda på bilder sen när det kommer, förhoppningsvis redan på fredag. Godnatt.


EN BILD




weheartit

中华人民共和国

Magnolier, lavendel, ranunkler, körsbärsblom, orkidéer, pelagoner, violer...... mitt huvud är fullt av blommor nu efter de senaste dagarnas arbete. Jobbade för ett stort plastblomsföretag, med otroligt mycket fint! Min favorit var nog ett litet bonsai-träd, fick mig att tänka på Kina, och hur otroligt det vore att åka dit. Så jag bestämde mig; jag ska åka till Kina. Snart!
Apropå Kina. Det (lilla) jag har sett från Vogue China har jag verkligen gillat; här är några

 

 

 

Vogue china via weaheartit



Imorn bitti åker jag iväg och jobbar. Kommer tillbaka till bloggen tidigast måndag, simma lugnt därute!

WALK OFF THE EARTH

Det här är så bra, definitivt bland det bästa jag har sett på youtube. Det finns så mycket bra med den här videon, men allt jag avslöjar är att låten är Perfekt, verkligen. Resten får ni se själva!


LOOK OF THE DAY

Apropå style.com, såg nu att dom börjat med något nytt (?) nämligen Look of the day! Man kan rösta på sin favorit, men det bästa är väl ändå inspirationen som bilderna bjuder på!


GLEE

 

style.com



Lea Michele och Dianna Agron på The Golden Globes. Matchar ju varandra.

DETAILS



Från Jak&Jil via weheartit

FROM THE FIFTIES

Idag har jag gått med i en nation, här i Uppsala! Smålands, av alla, blev det till slut :) Även om jag inte vill gå in i universitetslivet till 100% (i och med att jag bara läser en liten distanskurs) känns det ändå kul att äntligen ha tagit ett första steg!

Jag hann även gå runt lite på stan, men det blev inget köp - sparar mig inför to-fre då jag jobbar i Stockholm. Förhoppningsvis hinner jag gå i några butiker :) En sak som jag vill kolla efter är ett par loafers till våren (sugen redan nu). Inspirationsbild:


weheartit


16 JAN

Så, idag hade jag min första riktiga universitetsföreläsning! Och. Jag tror. Att jag har saknat det. Lite. Alltså att studera! Verkligen inte att behöva plugga, men att sitta på en föreläsning och få höra nya saker kan vara... mysigt. Väldigt oväntad uppenbarelse!

Till något annat, såg på oracle fox för några dagar sen bilder från Ellery AW 2012, väldigt fint!


BABY MISSILES

Sitter och funderar på vilken nation jag vill joina, lyssnar på den här låten och börjar istället fundera på vad det här inlägget ska innehålla. Går till inspirationsmappen på datorn, hittar några underbara bilder på ämnet hår. Sugen på en förändring, men än så länge tror jag att jag ändå nöjer mig med mitt som det är, för ett litet tag till i alla fall!

weheartit x4, oracle fox


BEST OF 2011

Jag vet, det har blivit väldigt mycket årsresuméer här från andra bloggar, lovar att detta blir den sista. :) Från Columbine Smille och Emma Elwin, Elin Klings tidigare assistenter. Ett par bloggar som jag verkligen gillar!

 

Columbine i Augusti månad om jag inte minns fel, se outfits från hela året här!

 


Emmas blogg hittar ni här.


SHOPPING

Efter att ha haft en shoppingtorka ett tag har jag nu hittat några nya grejer - på rean dessutom! Bland annat en väska och ett par ringar.


Gina Tricot (12kr) och Glitter (äkta silver, 40kr). Som hittat!



Liten svart väska med gulddetaljer, från Accent


ELLE-GALAN

 

Jag tycker alltid det är kul med Elle-galan, känns som att det äntligen kommer lite gala-glamour till lilla Sverige då! Nu valde jag bara några bilder jag gillade, men väldigt många fler bilder går att hitta på Elle.se.


HAWAII

 

Efter att ha sett alla underbara bilder i det här inlägget på oracle fox måste jag säga att jag aldrig velat åka så mycket till Hawaii som nu. Och den här bilden, det är något magiskt med den!


PENCIL SKIRT





Streetstyle Stockholm // Weheartit


style.com

CHLOE MORETZ


Chloe Moretz, amerikansk skådespelare som syns i bland annat 500 days of Summer, Kick ass och amerikanska versionen av Låt den rätte komma in för att nämna några.
Hon är 14 år. Så coolt.

MY HIPS DON'T LIE

 

style.com

 

Jag fick precis en liten mode-uppenbarelse. Under många år nu har jag verkligen inte gillat när klänningar markeras runt höften, utan tyckt att om en klänning ska gå in någonstans ska det vara högre upp, i midjan. Men insåg nu (när jag klickade in på Emma Elwins blogg) att det har ändrats! Bara sådär..


BE DELICIOUS

Apropå parfymflaskorna - tänkte att jag kunde passa på och visa mina parfymer! :) Jag har fyra olika som jag använder, men trots det använder jag inte parfym så ofta. För det mesta glömmer jag att sätta på mig! Jag har bara köpt en av dessa själv, resten har jag fått i present - något som jag uppskattar väldigt mycket!

 

 

Jag tänkte att jag skulle försöka förklara hur dom här doftar (haha);

 

Estée Lauder Pleasures Intense - Min nyaste, och om man kan säga så, den mest vuxna. Mina andra är väldigt söta och blommiga, medan den här är lite enklare, och faktist lite mer unisex i doften.

 

DKNY Be Delicious - Väldigt blommig och söt i sin doft. Eller kanske lite fruktig haha.

 

Kate Moss Love Blossom - Som namnet säger luktar det blommigt, men är lite starkare och mindre söt på ett sätt jämfört med de två runtom den.

 

Escada Moon Sparkle - Likt DKNY väldigt söt, men på ett annat sätt. Haha, välutvecklat!


FLASHDANCE

imdb

 

Nu, verkligen nu, blir det Flashdance på tv. Tröttnar aldrig. Det är verkligen något speciellt med 80-talsfilmer :)

MER ÅRSRESUMÉ

 

 

 

 

 

 

Elin Kling


LYKKE LI

Bildkälla: Facebook


TRETTONDAGEN

Har man vänt på dygnet nu eller?? Såg en sån underbar JVM-final inatt, och somnade sen vid 6. Så det är fortfarande ganska tidigt på dan för min del. Usch. Får fixa det!

Till något annat! Jag tänkte ta och visa er en av mina julklappar! Något som jag velat ha ett bra tag nu, men aldrig yttrat det i ord - men så lyckas mamma ändå på någon vänster köpa det! :D

 

Nu funderat jag på om jag ska hälla över annan parfym i dom, eller om jag bara ska ha dom som prydnad.. får se!


DE DÄR SKORNA

 

Damn. Bild från Stockholm streetstyle


THE GLAMOURAI

En kul grej så här års är årsresuméerna som dyker upp på bloggar - en som gjort detta är The Glamourai, se bilder nedan. Är speciellt kär i den första bilden!


2012

Hallu hallu! Inte så bra uppdatering här.. :( Har dessutom, men inte så allvarsamt, tappat bort min kamera så jag kan inte bjuda på några egna bilder. Så jag tänkte bara göra en liten uppdatering för nu!
Jag har jobbat färdigt för stunden, börjar jobba igen den 21:a! Blir skönt med lite ledigt nu eftersom jag jobbade lite i jul, under mellandagarna och på nyår - hoppas förresten ert nyår var underbart, mitt var lyckat i alla fall :) Nu är jag sjukt taggad på 2012! Spännande att tänka på allt som kan hända under ett år :) Som planerna ser ut nu kommer jag jobba och plugga i vår, sen kan det hända lite vad som helst i sommar och höst! Men det blir nog jobb och plugg då också!

Något som jag alltid ser fram emot inför ett nytt år är det nya modet. Det har kommit in mycket nytt nu i kedjorna. Här är en favoritbild.

 

Från H&M. Vill bara ha hela outfiten. Punkt liksom.


RSS 2.0