STREETSTYLE

 

Grazia.it via oraclefox


IMORGON ÄR DET MARS

Idag är en riktigt bra dag. Blir alltid så här löjligt superglad när våren är på G. Liksom; man cyklar ute i vårjacka utan att frysa, med solen i ögonen så att man knappt ser någonting, hamnar i en stor vattenpöl och dränker byxorna sådär lagom mycket. Med ett konstant leende på läpparna!
Vilketsom, såhär har jag sett ut i dag (en liten detaljbild):

Halsband: Gammal present

Linne (lätt transparent): H&M

Skjorta/blus: JC


Ps. Känner ni: nej nu vill jag höra en riktigt, riktigt bra låt - lyssna på den här (M83-Midnight City)! Dör lite varje gång jag hör den

EN FAVORIT

 

Little plastic horses


CAROLINE BLOMST + GINA TRICOT

 

 

Alltså, det finns ju flera riktigt fina och användbara grejer där!


EVERY MOMENT IS AN OPPURTUNITY FOR FASHION

 

 

1. Marni for H&M

2. Monki

3. H&M

4. Topshop

 


TRAGUS

 

Scarlett Johansson @ weheartit


-

Mer streetstyle från Tommy Ton :)

 

 

 


Via style.com

BALENCIAGA

Igår var jag och ett par kompisar på en liten second hand-runda här i Uppsala. Hittade en riktigt fin college-jacka, MEN den säljs först i mitten av mars. Tänkte köra shoppingstopp tills dess. Men jag köpte även senaste Elle, definitivt värt det. Maxat med inspiration. Och plötsligt kändes 13 mars väldigt långt borta!
En av vårens kollektionen som jag fastnade för efter allt bläddrande var Balenciaga - jag gillar det mesta, men framför allt de olika siluetterna som kläderna skapar!


style.com


KATE MOSS



Designern bakom klänningen må vara Stella McCartney, men jag tror att det på tvättlappen står Made in Heaven

GRÖNT ÄR SKÖNT JAPP

 

Jag är så sugen på vår nu, jag skulle börja använda den här jackan på en gång!


LITE VÅRIGT

 

style.com

 

Jag skulle inte ha något emot att äga den där väskan, verkligen inte. Alltså, jag är sugen på en ganska basic väska, men ändå lite orginell. Känner att den här väskan skulle passa i det facket, for sure!


INSPOS

 


PÅ ÖNSKELISTAN

Jag vill så ha en polariodkamera. Har alltid velat ha! När jag var liten hade jag en som spottade ut små bilder (vad hände med den?). Får väl ta och börja kolla blocket eller nått!


Nu är det väl inte ens en polaroid på bilden... men bilderna right?! :)


WEEKDAY


MODEKUNGEN

En nätbutik som jag älskar, trots att jag aldrig handlat där, är Modekungen. Hur konstigt är inte det? Varje gång jag går in där hittar jag liksom massor som jag vill ha, men deras priser har alltid stoppat mig... Så det blir bara ögongodis helt enkelt. :)


BOOTS

Det går bra nu! Igår fick jag någon form av ett erbjudande att jobba som försäljare i Norge (genom en rekryteringssida)! Lönen skulle tydligen vara fin, och det skulle vara jättekul att jobba utomlands, men det är inget jobb som jag skulle kunna tacka ja till just nu. Sen idag fick jag reda på att jag fått ett annat (extra)jobb - ett som jag verkligen ville ha!!! Känns så bra just nu :D Så nu ska jag snart börja jobba på hemmet för bland annat dessa snyggingar;

DinSko 599:-




EN VIT VÅR

 

 

 

 

 

Harpers Bazaar US March 2012 via oracle fox


KORTKORT

 

columbine smille

 

Känner ni igen den här bilden? Om inte  så tror jag det är dags för er att springa iväg och köpa senaste Styleby. En väldigt fin photoshoot hörrni!


THOUGH THE TRUTH MAY VARY THIS SHIP WILL CARY OUR BODIES SAFE TO SHORE

 

Vill ni höra en grym låt? Se en orginell video? Höra sångröster som låter precis som de ska göra? Få en färgklick i en grå vardag? Okej, det räcker. Tryck bara på triangeln i mitten av rutan ovanför!


KNIGHTCAT

Knightcat har äntligen börjat blogga igen. Hittade där denna bild från Deanquinns kommande höst/vinterkollektion. Skulle absolut inte ha något emot att äga en topp som såg ut som överdelen på denna klänning. Absolut inte.


ANGELICA BLICK

Det här är nog bland det snyggaste jag har sett på ett tag nu. Kolla hennes hår liksom!

 

 

angelicablick.se


INSPIRATION

Cheap Monday via Emma Elwin

 

Är det här en kjol eller ett par oversize:ade byxor??? Jag vill liksom veta, men, oavsett så gillar jag det skarpt!


-

weheartit

 

Extremt blont.


JAG HAR TRÖTTNAT PÅ MITT HÅR, LITE

 

Sommaren 2008. Blir faktist liiite sugen på att blondera håret igen. Men det sliter ju på håret :/ Mitt liv är liksom uppdelat i två delar; innan (hade aldrig sett ett slitet hårstrå) och efter (uaaaah) blonderingen. Jk

Eller hur coolt vore det inte att ha platinablont hår?? Kanske inte passar mig, men nån gång skulle man ju vilja prova! :)


PLATÅ

Hörrni! Innan jag ska ta och börja plugga vill jag dela med mig av denna bild. Har postat den förut, men asså. Dom där skorna bara fortsätter växa på mig.


DREAMS OF ENDANGERED CULTURES



Det här inlägget blir en parantes till vad jag vanligtvis har här i min blogg, något som jag inte bloggat om tidigare! Det är nämligen så att jag pluggar en distanskurs på Uppsala Universitet, som heter Människan och Naturen. Nyligen skulle vi kolla in den här lilla föreläsningen. Det är faktist något som jag tycker att alla borde se, någon gång. Jag blir helt fascinerad!

PERFEKT I SOMMAR

Okej, kan jag bara ta och kommentera melodifestivalen igår? Jag tycker att tre till deltävlingar är, visst, underhållande men inte så nödvändigt - Loreen kan gärna vinna allt. Så bra. Och Gina imponerade!

Till nästa ämne. Jeanskjol. Har suttit på min näthinna de senaste dagarna. Något jag ser fram emot att investera i när värmen kommer!

tumblr


BLANDAT

Jag tycker att det var alldeles för länge sen jag hade Tommy Tons bilder här på bloggen; så här kommer det några sånna!


Är inget fan av militärmönstrat (tror jag fick en tillräcklig dos på 90-talet (känner mig otroligt gammal för att jag precis skrev det där)) men jag blev ändå lite kär i den här bilden. Mest tack vore mössan tror jag!

 


Jag gillar nog det mesta med den här bilden.

 

 

Fint.

 

 

Också fint.

Bilder från Style.com

BATIK

En outfit jag VILL ha, speciellt shortsen och brillorna. Skärmdump från H&M

 

Idag var jag en vända på stan, ville bla köpa en ny tröja. Men hittade verkligen ingenting! Kom enbart hem med bananer... Jag vet inte om det är mig eller butikerna det är fel på.


NELLY

Åh, det har ju inte blivit bra uppis här på senaste förresten! Jag har inte varit så jätteintresserad av att sitta framför datorn, blir så ibland! :) Men tumblr kan jag inte riktigt hålla mig undan, så om det är tomt här kan ni alltid kolla in min blogg där!

Varorna jag beställde från nelly kom i fredags, ner i brevlådan. Nelly är riktigt bra på det sättet!

 

 


RSS 2.0