BLOMMOR ÖVERALLT

Källa??

 

Det är på riktigt vår här i Uppsala idag, och det gör mig på riktigt lycklig


OCH APROPÅ VITT

oracle fox

 

Kan verkligen inte få nog av vita klänningar när sommaren kommer. Samma sak varje år, visst?

Gillar den här på vilden - väldigt söt med volangerna och så, men blir mycket intressantare med det utskurna partierna och djupa v-ringningen! *Hanna Montana: You know it's the best of both worlds*


HEJHALLÅ

Hola, sorry for the absence. Har jobbat, tränat och ikväll varit på kvällsöppet på H&M (20% på allt förutom Fashion against aids - som tog slut på typ en gång). Blev ett par vita byxor (som jag tidigare köpt, velat över och sen lämnat tillbaka). Lol, men nu är jag nöjd iaf. Man fick även en liten goodiebag. Fint!
Något man kan göra, men som jag inte kommer köra på (håller mina nya hela) men som ändå lockar rätt så rejält är att riva upp dom så här;

Stockholm Streetstyle



EN STORLEK STÖRRE

 

stylenanda

 

Jag diggar oversize:n på shortsen! Och jag vet att Weekday har perfekta alternativ, ett litet tips!


PART 2

Som utlovat kommer nu fler bilder från Coachella 2012. Däremot segar datorn, så jag har bara kollat igenom ett par sidor, men! Nog har jag hittat lite fint ändå.

 

Vouge, stylecopycat

 

Syns väl inte så bra, men jackan högst upp i högra hörnet!! Är vad jag vill bära i sommar.


THE LIGHT WE HAD IS BURNING OUT

Har kollat igenom arkivet av gillade inlägg på Bloglovin - insåg att jag i december mestaldels diggade sommarbilder. Konstigt, nja. En kvarstående favorit är denna;

stockholm streetstyle

 

För det första är jag väldigt inne i enfärgade outfits. För det andra är den där kjolen very pretty.


KATE

weheartit

 

Om ni denna lördag planerar en hemmakväll vill jag tipsa om Kate! Så skapas en ikon på Kunskapskanalen kl20. Har inte sett det själv, så jag vet inte om det är bra. Men i och med att jag vuxit upp med henne som lite utav en favoritmodell kommer jag kolla med nöje!

UPPFRISKANDE

The street muse via LeFashion



Ibland kan det bara vara så skönt att se något annorlunda!

KONTRASTER

Slår ett slag för helsvart dagen till ära (smidigt och snyggt) fast med färgglada skor för lite spänning.

 

(Nästan) helsvart via Columbine Smille

 

 

Maurie & Eve


Personligen tycker jag att det är snyggast när man leker med kontraster - om man kör en slimmad outfit är det snyggt med ett par klumpiga boots, och om outfiten är mer baggy så passar ett par tunna sandaletter (ungefär som på bilderna ovan!).

GOING NOWHERE FAST

Uuugh, det här vädret gör mig på dåligt humör... men musik löser sånt. En favorit just nu är Climax av Usher (åh, jag kommer ihåg när jag lyssnade sönder hans "Yeah" - det var 8 år sedan :O )



ACNE

Lefashion

 

Det finns ju bra budgetalternativ till dessa, åtminstone kjolen på gina tricot. Har provat den själv, men tyckte att hålen var lite för stora och avslöjande... Vilketsom så blir jag otroligt sugen att ta fram ett sandpapper och ett par gamla jeans/gammal kjol och börja leka!

LOOK OF THE DAY

Kommer ni ihåg förut någon gång när jag skrev om style.com's look of the day? Iaf så brukar jag fortfarande kolla in det då och då, väldigt bra sätt om man vill inspireras av nya trender. :)
Dagens tema är klänning med tillhörande mantel. Jag vet inte om det är lilla flickan i mig som såg upp till superhjältar och disneyprinsar som vaknar till liv, eller om jag har blivit påverkad av Game of Thrones (gårdagens avsnitt var såå bra) men jag kan inte annat än älska det! Det är ju däremot inget vardagsplagg, och jag kan inte komma på när det skulle kunna passa in i mitt liv. Men! Tänk hur snyggt det är att bara slänga på en tunn, lång kappa över axlarna?! (Ibland undrar jag om jag skriver lite för mycket här...)

skärmdump från style.com


SOMRIG VINTER

Gick precis in på knight cat (som också skrivit om modern legacy!) och hittade några fantastiska bilder. Från Maurie & Eve W12. Gick in på deras hemsida, och helt plötsligt hade jag sparat ner 20 bilder på datorn. Damn. Här är iaf favoriterna (...av favoriterna).

 

Mycket att inspireras utav; färgkombinationerna, modellerna på kläderna, hur de är skurna, matrialet, accessoarena, hår... Varsågod och njut!


MODERN LEGACY

Något jag uppskattar? Att hitta nya bloggar, som jag gillar. Det är ju ändå inte så många bloggar där ute som man verkligen vill följa, dagligen. Nu har jag hittat en; modern legacy

 

 

 

 


COACHELLA 2012

Åh! Första helgen av coachella har nu avverkats, och som vanligt intresserar street style:n mig mer än musikakterna (även om jag är glad för våra svenska exporter). Jag minns det som igår när jag satt och bläddrade igenom förra årets coachellabilder (se här), inspirerar än idag!

Än så länge har jag inte sett så många imponerande bilder, men det lär väl dyka upp! Men två favoriter har jag lurkat fram;

Poppy Delevigne

 

Diane Kruger

 

Källa. Ingen utav dom överdriver 'vi är på festival'-klädseln (finns för många exempel), utan lyckas klä sig ledigt och snyggt, uppskattas!


2 FAVORITER

 

(columbine smille)

 

Elin Klings tidigare assistenter; Emma Elwin och Columbine Smille är både alltid lika inspirerande.


RANDOM



 

 

Stockholm streetstyle, fashiontoast, ???


15 APRIL 2012

Hallu! Igår jobbade jag hela dan. ... Idag däremot har jag åkt hem från eckerö, pluggat, chillat i solen (äntligen), varit på Gränby Centrum - där jag köpte svarta piloter och *trumvirvel* mina första Converse - jag tror det var år 2007 ungefär som jag bestämde mig för att jag ville ha converse. Har däremot alltid avböjt i sista sekund för andra skor eller pga torr ekonomi. Alltså förstår ni hur många dagar det är?!? Nu känns det däremot riktigt bra!!
Sen har jag även tränat idag - skönt men åh, jobbigt pass - och ikväll blir det söndagschill, välbehövligt.

 

Här är dom! Med prislapp och allt (från Nilson Shoes)


SLITS

 

Långkjol med slits - jag undrar hur/om det skulle fungera att bära till vardags? #sugen


90-TALET, VART TOG DU VÄGEN?

(Jag hoppas att alla som känner till Pontiak kan finna lite humor i rubriken.)

LeFashion

 

Den här bilden andas så 90-talet för mig. Som när man åkte till Kanarieöarna med familjen; hade på sig stora vita t-shirts, med tidstypiska tryck (som lejonkungen och snövit), mönstrade shorts (orangea med grönt och gult tryck) samt skor som man kunde springa i. Sen en keps också.

Trots att jag finner den här looken ganska ful(-snygg kanske), vill jag nästan inget hellre klä mig så här, nån varm dag i sommar. Tänk vad nostalgi kan göra med en.


LOVE AT FIRST LISTEN

Kärlek vid första ögonkastet [love at first sight] är ju ett känt begrepp, och något jag tror vi alla känt någon gång, vare sig det gäller en annan människa, en chokladbit eller en sommarklänning.
Nu har jag blivit utsatt för en Kärlek vid första lyssningen [love at first listen]. Det händer inte alltför ofta, men man kan oftast avgöra inom de första 30 sekunderna av lyssningen att det är en låt man kommer lyssna på många, många gånger.
Svenska- och engelskalektionen är över; nu får ni lyssna på låten:

 

Goodwill & Hook N Sling - Take you higher [orginal: Big Jet Plane av Angus and Julia Stone]

 

(Varför har jag inte hört den här tidigare? Tackar iaf P3 för upptäckten)


H&M CONSCIOUS COLLECTION

Åh, pallar inte. Har typ fem min över (behöver min skönhetssömn) och tänker att jag hinner blogga. Halvvägs igenom hänger sig datorn och helt plötsligt har ett inlägg tagit en halvtimme.

Iaf, det jag skrev ursprungligen;

Jag har bokat biljett nu till Summerburst i Götet i juni, och tror att det kommer bli såå underbart. Avicii, Calvin Harris, Adrian Lux, Axwell... - ni fattar.

Sen så ska jag på säljsutbildning imorgon. Det är i Stockholm, så jag tänker att det är ett ypperligt tillfälle att kolla in H&M conscious collection när jag slutar (tänker att utbudet borde vara som störst i hufvudstaden). Kollektionen släpps ju imorn, måste kollas in!

Favoriten (som tyvärr är för dyr);

 

Klänning nr 2, även om alla skapar ha-begär

 

 

H&M 1999:-


ANTIKT

Tänk att seriöst ha en sån här hylla; jag är nästa på alltså!

 

Nej, nu tar jag jobbpaus från bloggen, kommer tillbaka på ons? Tors? Fre? Får se!


HOW CAN YOU TRUST YOUR FEELINGS WHEN THEY CAN DISAPPEAR JUST LIKE THAT

Jag såg precis filmen Blue Valentine, med Ryan Gosling (bäst) och Michelle Williams (också sjukt bra). Ünderbar film!! Ett drag jag föredrar med filmer är när man ena stunden får uppleva renaste lyckan, för att nästa bli helt förkrossad; känslo-berg-och-dalbana. Ni förstår nog att denna film innehöll det.

 

 

(( Update: La in en låt, dels för att den är bra haha, men mestadels för att den spelas i filmen. Däremot kan jag inte få in rätt del av youtubeklippet här ovan, men ni kan ju lyssna ändå! ))


ASHLEY MADEKWE

Det här är så kul, för ett tag sen följde jag lookbook ganska ivrigt. Efter ett tag hittade man ju sina favoriter; en av mina blev en tjej vid namn Ashley (dock inget jag la på minnet). Sen i höstas (?) började jag titta på serien Revenge. Där fanns en tjej (ironiskt nog hette hon också Ashley) som jag tyckte jag kände igen, men inte riktigt kunde placera. Nu, efter att ha rensat datorn på bilder, inser jag att det är samma tjej. Se hennes blogg här!
Kan påpeka att hennes stil är lika flawless irl som i serien!

weheartit

 

(ur arkivet, från lookbook)


DJUP//HÖG

 

 

Djup vs hög halsringning. Privat tycker jag att ju högre desto bättre men här känns det ganska oavgjort...


CHLOE

Från att inte ha gillat dom alls, ju mer jag tittar på skorna desto mer tycker jag om dom. För övrigt så gillar jag även kläderna och stylingen, lite inspiration!


Chloe RTW FW12

GLAD PÅSK



Glad påsk på er förresten, vänner som strangers. Hoppas ni får en fin helg

MONOTONT

 

laredoute

 

Det är så här jag vill spendera min sommar; monoton färgpalett på kläderna, mindre smink, skira tyger och snygga klackar.


NEON

 

stockholm streetstyle

 

Snygg färg på kappan, men bäst är ju hur den går ihop med hennes hårfärg (som jag förövrigt antagligen inte skulle banga på).


HATT CAPE OCH HEELS

Runt fem i morse fick jag ett sms "Jag glömde tandborsten"

Min bror och min pappa har nu åkt till New York (tror dom precis kommit fram) och avundsjukan är på topp, men äh jag är glad ändå! Har kunnat avnjuta lite vårsol idag, äntligen. Blir väldigt glad av sånt :)

Tänker köra på en favorit i repris, kan inte få nog av denna bild.


CRYSTAL GLYNN

 

 

 

Modelco via favoriten Oracle fox


BIKBOK

 


2 APRIL

Såådär. Jag börjar återupptäcka hur det är att ha fritid. Har jobbat en hel del på senaste samtidigt som jag legat efter i plugget. Är dock snart färdig, och ska ikväll fira med Ben och Jerry. Fint det.

Vi tar även en inspobild dagen till ära;



RANDOM

 

 

 


RSS 2.0