VL-INSPIRATION


(source)


(source)


(500) DAYS OF SUMMER

Igår såg jag 500 days of summer, en helt underbar film! Eller vid vissa stunder var den hemsk, men då på ett bra sätt. Ena stunden satt jag med fetaste leendet i mitt ansikte för att andra stunden sucka av obehag. Och det var nog det som gör den så bra; så people - Se den!! :)


Den här bilden sammarfattar filmen rätt så bra faktist!


MITT MÅSTE

Om det är något plagg jag skulle köpa på direkten, så fort jag såg det, så skulle det vara ett par ljusa, beigea ballerinaskor! Gärna lackade och lite spetsiga också. Kan ni tänka er dom till ett par brunbrända ben? :)


Just dessa är det hög klack på. Fint också, men inte riktigt vad jag är ute efter ;)
Asos.com £35.00

WORD


weheartit

IKVÄLL

Hörrni, jag tänkte slänga in ett litet tips! Ikväll är det nytt avsnitt av Glee på tv (tv11 kl 20). Glee är verkligen ett litet lyckopiller! + Idag gästar Brittney Spears, om inte annat.


365DAYS

Såg ni P3 guldgalan? Om inte tycker jag att ni definitivt ska kolla lite uppträdanden här, hela galan var verkligen bra!
Med det sagt vill jag visa en grym outfit, från 365days.devote.se. Jag vill ha varje del, verkligen. Speciellt shortsen, som ska vara från H&M!


VL

Nu har jag inte kört på veckans lookbook på ett tag, så det svämmar över av inspirationsbilder på min bloglovin! För lite avlastning; här kommer något jag gillar, olika kombinationer av skjortor (som för övrigt kan vara det bästa plagget)



Kavaj och skorta tillsammans kan ju kännas lite väl dressat för en vanlig dag i skolan. Men jag tycker att den här tjejen visar hur otroligt vardagschict det kan vara, riktigt snyggt!



Sen älskar jag också asymmetriska och transparenta skjortor!



... vilket leder in på den här bilden. Det är nog ingen skjorta hon har på sig... men jag ville ändå lägga upp den. Är fullkomligt förälskad i den här bilden!

SWEDISH SUMMER

I sommar blir det svenska influenser i modet, om topshop får bestämma!





Känns kul och jag gillar det, men vet inte om det är något jag personligen kommer satsa fullt ut på. Men jag gillar iaf att det är en festival-feeling över det hela! :)


MOST WANTED

Just nu gillar jag små diskreta halsband, minimalistiskt. Men inte så att det blir tråkigt, de måste ha något speciellt. Som detta, sött och känns passande till den kommande våren, för mig är fågelkvitter ett av de viktigaste vårtecknena. Jag hörde fåglarna kvittra för några dagar sen, och visst är det en bit kvar, men jag blev riktigt glad. :) 


Från asos.com


KRISTEN STEWART FOR VOGUE







Vogue February 2011

Se fler bilder, behind the scenes video och läs tillhörande intevju på vogue.com. 

UPDATE

Okej, det går inte att ladda upp bilder, datorn krånglar, så det här får bara bli ett litet uppdaterande inlägg. Vi har har och har haft full rulle från första minut i skolan, men efter onsdag kommer det kännas som att man är fri på nytt! Och då får nog bloggen liv igen. Tills dess hänger jag med matteboken. Ja, det är väl det som händer nu.. :) Hah, ha det bra allihopa!

EN DAGENS

Nu har skolan börjat igen! Kändes faktist inte så hemskt som jag trodde att det skulle, kanske för att jag är ganska så taggad på att ta mig igenom sista terminen, och det på ett bra sätt! Slutspurten nu ju :)

Till något annat! Det var mer än två månader sedan jag la upp en outfit.. började alltså bli dax nu. Idag har jag iaf lyckats knäppa dagens, jag ville visa min nya halsduk!:) Reashopping, H&M!


Halsduk H&M, tröja Monki (som jag oftast knyter upp), byxor Laredoute, skor Ellos

ELIN KLING FOR H&M

Jag tror inte det är många som har missat det här, men Elin Kling ska göra en kollektion för H&M! :D För mig känns det som det mest spännande samarbetet H&M haft! Jag är riktigt taggad, och hur fin är inte klänningen här nedan?


NYHETER

Såg precis på Columbine Smilles blogg att hon varit på H&Ms presskontor, och fotat lite favoriter! Riktigt fina grejer måste jag säga, speciellt de två här under! Nu blir jag riktigt taggad på våren!!

 
Varje år brukar jag investera i ett par ballerinas, kanske blir de här årets? :) Gillar verkligen retrokänslan och stilrenheten!


Bra basic tröja i vårig färg, nice!

LeFASHION


Source (utav någon anledning kan jag inte länka i bilder längre!)

LITE INSPIRATION



Människor att hålla koll på! ;)

VL

Lite kortare/uppvikta byxor blir perfekt till våren, tror jag!


(Bild)


(Bild)


JVM


MAMMA MIA

Åh, ett nytt år! Förra året var väldigt bra, starkaste minnet kommer nog längre fram vara min och mammas Londonresa, helt underbar.
Men jag har på känn att det här året kommer bli lite bättre! Sista terminen, studenten, ett spännande sommarlov som snarare kanske kommer räknas som arbetslöshet :P Sen vad hösten har att bjuda på har jag ingen aning! Lite läskigt, men mest ser jag det som stora möjligheter! Man ska inte vara rädd för förändringar!

Okej, till vad jag skulle skriva om! Igår såg jag Mamma Mia filmen. Är förälskad i den; dom är på den mest perfekta lilla grekiska ön - tänk att bo där liksom! Kom på mig själv att sitta och inspireras av ingen mindre än Meryl Steep, lite lustigt! Jag gillade hennes smyckesstill! Bland annat hennes örhängen, som syns på bilden nedan!


RSS 2.0